thumb-1

Nr. Søby IF sætter rekord: 204 til spisning

07/05-18

204 mennesker var tilmeldt til spisning og der var 138 personer der overværede generalforsamlingen, mens deres børn legede i hallen ved siden af.

– Der var børn fra 1 års alderen med og de ældste der deltog var vel mellem 70 og 80 år. Men jeg nu sikker på gennemsnits alderen på dem der overværede gene-ralforsamlingen lå tættere på 30 end de 40 år, fortæller en meget glad formand for NSIF, John Andersen.

– Så med det vil jeg sige, at Nr. Søby IF igen gør en forskel og knækker kurven, både mht medlemmer og aktiviteter. Vi havde dog et lille underskud på 8000 kr. i år, men vi har stadig en okay egen-kapital i klubben, fortsætter John Andersen.

Nr. Søby IF har idag 912 medlemmer fordelt på Tennis, Badminton, Svømning, Gymnastik, Håndbold og det går bare fremad.

Bestyrelsen blev alle genvalgt, så vi er 5 der forsætter endnu en omgang. Nr. Søby If og Søby-Højslev Arena arbejder benhårdt på, sammen at få skabt en masse faciliteter og en masse fremdrift i området.

– Se bare vores multibane og strandbane, alt sammen kommet p.gr.a en arbejdsom bestyrelse og formand. Næste step er nu 2 SQUASH baner, hvor John Andersen allerede har skaffet Søby -Højslev Arena 500.000 kr fra blandt andet Loa fonden og sparvest fonden. – Og vi stopper ikke her, der er masser af ideer, slutter den iderige og drevne formand John Andersen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev