thumb-35

Nr. Søby IF kåret som Årets Håndboldforening 2016/17

20/03-17

Da JHF Kreds 2 torsdag i sidste uge afholdt generalforsamling, var det med et stort skulderklap til Nr. Søby IF, som gik hjem med prisen som Årets Håndboldforening 2016/2017. En flot og velfortjent pris, som foreningen giver både medlemmer og frivillige en stor del af æren for.

Da Nr. Søby IF indstillede klubben til den fornemme pris, var det med et række punkter, som på bedste vis beskriver, hvad foreningen står for. Her kan blandt andet nævnes klubbens rummelighed over for alle, hvilket en forældre i klubben beskriver ganske godt i følgende skrivelse:

-Jeg tænker at NSIF er årets klub, fordi det er en klub hvor der er plads til alle! Det gælder såvel udseende, højde, drøjde, farve og religion – men ikke mindst – uanset dygtighed. Der er plads til ham der håber at blive professionel en dag, der er plads ham der knap kan gribe en bold. Netop fordi vi er en klub, hvor fællesskab og godt venskab er omdrejningspunktet. Vores meget kompetente træner formår at finde det bedste frem i enhver spiller, og lægger meget arbejde i at gøre træningen spændende, lærerig og motiverende, uanset hvilket plan man spiller på. Og, så er vores klub ikke større end, at der bliver lagt mærke til, hvis en person hænger lidt med hovedet til træning – så bliver der lige snakket lidt og givet et knus, hvis det er behovet.

Vi er en klub med mange frivillige, der træder til når behovet er der. Skønt at mærke den opbakning, og mærke de muligheder det giver. Som noget forholdsvis nyt, har vi i NSIF fælles spisning mandag – torsdag, hvilket er en STOR succes i en travl hverdag, så man ikke skal halse hjem efter endt træning. Her er det muligt at købe en gang sund aftensmad til billige penge.

NSIF er en voksende klub med meget engagerede folk, en klub der er rar at komme i, da visioner og hjerter går godt i spænd.

Det siger stort set alt om, hvad det er for værdier Nr. Søby IF står for, og hvad der ligger til grund for den flotte kåring.

Derudover kom John Andersen, formand for Nr. Søby IF, selv med en lang række punkter, som blev taget i betragtning under indstilling til prisen. Her nævnede han blandt andet trænerkurser for alle frivillige trænere, weekendkurser for U14-U16-U18 årgangene med henblik på, at de på sigt vil blive hjælpetrænere og senere faste trænere, Trille Trolde hold hver anden lørdag, DHF håndboldskole, Knæk Kurven projektet, forskellige arrangementer året igennem samt en lang række andre tiltag i klubben.

På baggrund af dette, er det ikke så mærkeligt, at det netop blev Nr. Søby IF, der løb af med prisen som Årets
Håndboldforening 2016/2017.

En meget flot og velfortjent pris, som John Andersen udviser stor taknemmelighed for. Han takker derfor mange gange for kåringen og ønsker samtidig alle i Nr. Søby IF til lykke med titlen, for som han siger: uden alle medlemmer og frivillige, ja, så havde vi ingen klub.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev