thumb-24

Nordfjends skatkammer skal vi åbne det sammen?

14/11-19

Ørslev Kloster Arbejdsrefugi-um inviterer atter indenfor til jul den 23-24 november. Det er nu femte gang, at vi slår dørene op på det ellers lukkede kloster og byder skiveegnen velkommen. Det er allerede blevet en hyggelig tradition for mange, at tage hul på jule sæsonen på et af Limfjordens ældste kloster og herregård. Som altid er der lagt op til et lidt anderledes julemarked med fokus på kvalitet, håndværk fra aktør forankret, der er forankrede på skiveegnen. Nisser skal man lede længe efter, men nærvær, hyggelige rammer, og noget til hele familien kan man være sikker på.

Vi glæder os ”Jul på Nordfjends”, hvor dygtige firmaer, gårde, butikker mv. åbner dørene og inviterer indenfor. På Ørslev Kloster har vi pladsmæssigt kun mulighed for at vise en lille del frem af alt det, egnen byder på, derfor er det fantastisk, at så mange har valgt at åbne dørene og invitere indenfor hjemme hos sig selv.

Takket være en kæmpe indsats fra klosterets frivilliggruppe kan det lade sig gøre at stable egnsarrangementet på benene. Vi nyder, at have gæster, men i særdeleshed glæder vi os over, at vi i denne weekend huser 36 lokaler kunsthåndværkere, forfattere, mad- og vinproducenter mv., som har mulighed for at fortælle om deres idéer og produkter. Mange besøger vores julemarked år efter år, og sidste år havde vi 3400 julestemte gæster.

Der bliver rigeligt at vælge i mellem og opleve om man kun bliver på klosteret eller tager på opdagelse i Nord-fjends. Tage på bryggeribesøg på Staarup håndbryg, hvor du kan få lavet dine egne labels til årets ølgave eller nyde en stund med børnene ved Kreacafeen i Ørslevklosteridrætsforening, opleve Thise mejeri i sognehuset eller være med til at indvie de nye legepladser ved Ørslevkloster børneunivers, klap en ko på hoved-gården med gårdbutik og åbent landbrug. Besøg Claus Frohns hyggelig brugskunstbutik eller stik næsen forbi Dalsgaard Antik og snubbe godt håndværk fra Smedjen i Hald på vejen. Der bliver nok at se til! Men det bliver også den sidste chance for at opleve Ørslev Kloster inden det store restaureringsprojekt til 52 millioner igangsættes i 2020, hvor arbejdsrefugiet lukker fra September i mindst et år for at genopstå i en forbedret og udvidet udgave.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev