thumb-24

Nedrivning af gamle huse i Dommerby

13/08-19

Bilister, gående og andet godtfolk har sikkert lagt mærke til at der bliver arbejdet på livet løs med at vælte to gamle huse overfor kirken i Dommerby.

Batum Entreprenørfirma fra  Roslev i Nordsalling har i den forgangne uge været hyret ind til at nedrive to gamle huse i Dommerby.

Lars Linde Olesen som købte de to grunde sidste år, udtaler til Ugeavisen Skive-egnen, at han i første omgang fjerner husene så det ser ordentligt ud. Hvad der yderligere skal ske, ligger ikke fast endnu, men der er ideer på tegnebrættet, fortæller Lars Linde Olesen.

– Jeg skal først finde ud af hvad der kan lade sig gøre.

Udover de to grunde er Lars Linde Olesen også medejer af gården på hjørnet af Viborgvej og Stårupvej. Her er der ikke umiddelbart nogle planer for grunden eller bygningen.

Huset på grunden bag ved børnehaven i Dommerby bliver nu fjernet i samme ombæring. Det er ejet af Tømrermester Ole Olesen fra Skive. Der er et projekt der er godkendt, men om det bliver skudt igang er Ugeavisen ikke informeret om. Nedbrydningen påbegyndes når Batum entreprenøren er færdig med de to gamle huse i Dommerby.

– Vi håber på at være med til at udvikle Dommerby med nogle nye spændende projekter og på den måde være med til at skabe en positiv udvikling i området, slutter Lars Linde Olesen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev