thumb-5

Nanostone har fået forårskuller og tilbyder en skarp pris på fliserens

13/05-20

Er dine fliser også hårdt ramt af alger og flisepest? Så bestil en gratis prøverens hos Nanostone og se dine gamle fliser komme til live igen. Og når du ringer, så er det en lokal fra Højslev der svarer telefonen.

Få sommerens flotteste fliser
Nanostone hjælper hvert år mange danskere i hele landet med at gøre deres fliser sommerklar – så de står flot, når havemøbler og grillen skal ud! Er du i tvivl om, hvorvidt en fliserens er den rigtig løsning for dine fliser? Hos Nanostone kan du få en gratis telefonkonsultation og en prøverens, så du med egne øjne kan se den store forskel. Ring blot til Claus Rabjerg, fra Nr. Søby på 92 82 35 00.

Fliserens med 15 års garanti
Ifølge Claus Rabjerg har Nanostone fokus på kvalitet og holdbarhed og årligt renser og servicerer Nanostone over 300.000 kvm. fliser fordelt over hele landet. Du kan være sikker på, at det kun er de bedste materialer og kemikalier, der bliver brugt på dine fliser.

Prøv en Nano-imprægnering
En grundig nano-imprægnering holder fliserne pæne, og sikrer dine fliser i mange år fremadrettet. Med Nano-stones patenterede nano-imprægnering får flisepest og alger meget svært ved at vokse i dine fliser. Det sikrer et perfekt resultat – hver gang siger Claus Rabjerg.

Overfladebehandling der virker
Nanostone udfører i dag alle former for rensning og behandling med speciale i fliser, tag og facade.
Vi tilbyder også en professionel rensning af træterrasser og forebyggende behandling mod alger, som gør, at træet får den naturlige glød tilbage, siger Claus Rabjerg. Herudover tilbyder Nanostone også facaderens i en skånsom og miljøvenlig rensning, der også indebærer en årlig kontrol og service.

Fordele ved at bruge Nanostone
Er du medlem af Ældre Sagen, er der godt nyt. Dem har Nanostone nemlig et godt samarbejde med.
Og husk du har også mulighed for at benytte dit håndværkerfradrag på fliserens. Hvor meget du kan spare på regningen afhænger af din ordre.

Få et godt tilbud inden 1. juni i år
Hvis man er hurtig kan man stadig nå at få renset sine fliser til en særlig pris. Nanostone tilbyder nemlig  minus 20 % og prismatch på en fliserens.
Så hvis man går og kigger på de grumsede fliser i haven, er det nu der kan gøres noget.

Skal dine fliser gøres klar til forår og sommer?
Har du fået lyst til at få en snak med Nanostone, kan du blot ringe til Claus Rabjerg. Han vil besigtige opgaven og måle op så han kan give et godt tilbud. Og han giver tilbud til både private og erhverv, slutter Claus Rabjerg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev