thumb-45

Motion og hyggeligt samvær i Søby-Højslev Arena

07/08-17

At dyrke motion, behøver ikke nødvendigvis være en sur pligt man underlægger sig selv for at holde sig i form.

Det kan sagtens være både sjovt og livsgivende på samme tid – I hvert fald hvis det står til motionsdamerne i Søby-Højslev Arena, som gennem mange år har haft glæde af Birgit Haugård som holdleder.

Hver tirsdag aften mødes Birgit’s ”Ladies” til en gang gymnastikundervisning, hvor der først bliver varmet godt og grundigt op til super frisk musik, som kan sætte fut under enhver.

Og så gør det bestemt heller ikke noget, at det hele forgår i så smittende et humør, at man bare lader sig rive med.

Holdet består af en god blanding af både unge og de lidt ældre, hvoraf en del af dem har været med i mange år. Nye er kommet til, og dem vil holdet meget gerne have flere af – for er der noget, som holdet i den grad lægger vægt på, så er det det sociale samvær.

Der bliver derfor, ud over gymnastikken, også arrangeret traveture, sang og kaffeaftener, julehygge samt en super hyggelig afslutning for sæsonen med gåtur og lækker mad. Så hvem siger, det skal være kedeligt at dyrke motion – nej vel?

Motionsdamerne opfordrer derfor alle til at hoppe med på holdet, som til stor glæde for deltagerne fortsat vil være med Birgit Haugård ved roret.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev