thumb-6

Mødrehjælpen åbner butik i Skive

19/03-19

Fredag d. 29. marts åbner Mødrehjælpen ny butik i Thinggade 3-5 i Skive med velholdt genbrug til børn.

– Vi glæder os meget til at slå dørene op, og til at vise vores fine butik frem, siger Anne-Mette L. Kristenen.

Den nye butik i Skive ligner en hel almindelig børnetøjsbutik, hvor der vil blive solgt brugt børnetøj, børneudstyr, bøger og legetøj.

Frivillige sørger for at alt tøj og udstyr er nyvasket og uden pletter m.m. Tøjet bliver sorteret i størrelser og anvendelse, så det er let at finde det man søger.

Butikken er åben for alle, der vil gøre et godt køb og samtidig støtte et godt formål. Er dine børn vokset ud af flyverdragten, bukser eller barnevognen, kan du aflevere tøj, legetøj og udstyr i butikken og dermed støtte Mødrehjælpens gode sag.

Du kan også støtte ved at handle kvalitetsgenbrug i butikken. Overskuddet fra salget i butikken og donationer går primært til at lokalforeningen kan tilbyde sociale og netværksskabende aktiviteter for gravide og børnefamilier i Skive Kommune samt til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

På åbningsdagen er der flg. program: Kl. 11.00 åbningstale ved Ninna Thomsen, direktør for Mødrehjælpen Jan D. Andersen, formand for Børne- og Familieudvalget i Skive Kommune Kirsten Wæhrens, formand for Mødrehjælpen Skive Kl. 11.45 børn fra SpilLoppen Daycare Nord synger og spiller Kl. 12.00 snoren klippes og butikken er officielt åbnet.

Der bydes på kagemand, saftevand og kaffe/te til alle der møder frem. Bestyrelsen i Mødrehjælpens Lokalforening Skive glæder sig til at starte op i Skive.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev