thumb-6

Miljøfoder A/S slår dørene op: Fodermesse i Viborg

11/09-18

Så er det igen blevet tid til Miljøfoders årlige fodermesse. Det sker fredag d. 14. september i forretningen på Vognmagervej i Viborg. I år vil man i tidsrummet fra 10.00 til 18.00 kunne møde 20 forskellige leverandører, som står klar til at give råd og vejledning omkring deres produkter – og ikke mindst disker de op med masser af gode messetilbud.

På fodermessen er der især fokus på efterårets og vinterens fodring – specielt for hestene. Det betyder også at mange af vores hestefoderkonsulenter er at finde i butikken til en snak om den optimale fodring af lige netop din hest. Der er også mulighed for på denne dag at indlevere dækkener og underlag til vask eller reparation til en god pris.

Udover gode tilbud på hestefoder og plejeprodukter er der også tilbud på andre efterårsaktuelle varer indenfor hunde- og kattefoder, korn og foderstoffer, strøelse, gas mv.

Det er muligt at lave pris-aftale på sæsonens forbrug af HP træpiller, som sikrer en maxpris. Ved køb af mere end 4 paller kvitteres med en ølgave fra Viborg Bryg-hus. – I år får vi også besøg af Christina fra Signature of Art, som blandt andet laver hunde – og katte portrætter, og her kan du vinde et portræt at dit yndlingsdyr, fortæller Karsten Bank, indehaver af Miljøfoder.

For børnene er der fra kl. 15-17 gratis hestevognstur og for forældrene er der smagsprøve på fadøl fra Viborg Bryghus, en sodavand eller kop kaffe. Skulle dette bringe sulten frem så kan pølseboden besøges hvor der serveres grillede pølser med brød og tilbehør for kun 10 kr.

– Vi glæder os til at se både nye som gamle kunder og ser frem til en hyggelig dag i efterårets tegn, slutter Karsten Bank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev