thumb-44

MH24 camp i Søby Højslev Arena

19/06-17

MH24 Camp’en kommer til Søby-Højslev Arena!

På søndag sker der noget lidt ud over det sædvanlige i Søby-Højslev Arena. John Andersen, formand for NSIF kan med stolthed se frem til en søndag med besøg af MH24 camp med Mikkel Hansen i spidsen.

66 heldige børn – ud af mange – er trukket ud, til at deltage i denne camp, fra hele landet, 6 af dem er fra nr. Søby IF. – Jeg er mega stolt over , at det lykkedes os at få overtalt MH 24 fondens hjælpere til at ville komme her til Jylland.

Det bliver en oplevelse for alle involverede og programmet for dagen er således:
Børnene tjekker ind kl. 13.00 og får udleveret MH24-t-shirt og –shorts, samt en håndbold ved check-in og et MH24 – Kit.
Fra 13.30 – 15.35 er der fællestræning og kl. 15.35 er der foredrag om mobning.

Hvad er MH24 camp?
MH24 blev startet af Mikkel Hansen, fordi han erkendte vigtigheden af et godt sammenhold på og udenfor banen, hvis man vil til tops i håndbold. De voksne omkring de unge, er super vigtige i dette, og derfor bydes de voksne på en kop kaffe/te og et stykke kage, mens MH24 teamet afholder et lille foredrag om mobning og mobningens mekanikker.

Mens børnene får en snack og en pause udenfor, gør anti-mobbe-ekspert og senior rådgiver i mobning, Lars Stilling Netteberg de voksne klogere på deres egen rolle i og muligheder på dette svære område.

Herefter indbydes de unge til at være del af en Q&A, hvor man kan stille konkrete spørgsmål til Mikkel, de andre trænere, samt Lars, om mobning og sammenhold.

Træningen på søndag
Træningen med Mikkel Hansen og de andre trænere er med fokus på 2-3 konkrete øvelser, som man kan starte med at øve, når man kommer hjem til sin klub. Der vil være fokus på de små detaljer, som gør en forskel i forhold til, om man bliver god eller rigtig god. Herudover vil den ene trænings-session, indvie deltagerne, i de ting, som MH24 arbejder på sammen med Mary Fonden i projektet, AntiBulli, hvor man arbejder for et endnu bedre sammenhold, både udenfor og på banen.

Derfor vil der udover den deciderede håndboldtræ-ning også være trivsels-øvelser udviklet specielt til håndbold, samt information om skadeforebyggelse.

I alt 3×1 time med håndboldtræning og trivsels-øvelser i tre hold.

Hvad går betalingen fra deltagerne til?
Alle indtægter går ubeskåret til MH24 – Foreningen Mikkel mod Mobning. Der arbejdes for at modvirke mobning og øge det gode sammenhold på og udenfor banen.
– Det er helt i vores forenings ånd at være med i dette fantastiske arrangement. Vi sætter en ære i at så mange børn og unge som overhovedet muligt, kan få en god start i trygge rammer og det arbejder vi for hver dag i vores klub i Nr. Søby IF. Vi ser frem til at modtage Mikkel og hans team på søndag, slutter John Andersen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev