thumb-2

Mette DK er et stort skridt foran

30/09-19

Vi ser ofte at andre butikker skriver at de har Danmark største udvalg af kjoler. Og det er jo faktisk lidt tanke-vækkende, at man kan påstå dette, uden at vide hvad andre butikker har af udvalg;-)

Vi har da også erfaring for, at kunder gerne kører meget langt for at få det store udvalg, udtaler Mette Nissen fra MetteDK i Holstebro. Vores udvalg består i øjeblikket af mere end 300 forskellige modeller. Og når de nye 2020 modeller findes i butikken i slutningen af uge 41, vil vi have op mod 400 modeller at vælge imellem.

Trenden i 2020
I 2018 og 2019 var det blondekjoler med lange ærmer som hittede. I år er det ikke meget anderledes. Det er stadig blonder og lange ærmer. Men, i år vil det meget være kjoler som ikke har blonder på den  nederste del af kjolen. Her vil mange kjoler være med chiffon, enkelte med blødt tyl. Der vil i år ikke være  mange kjoler med meget strut at finde i butikkerne. I år vil vi se væsentlig flere kjoler med nye og meget anderledes blonder end vi har set tidligere år. Så det ser vi meget frem til udtaler Mette Nissen.

Top-10 og Top-20
I samarbejde med vores kunder, designer vi hvert år nye kjoler til vores egen Alainn kollektion. Og disse
kjoler sælger faktisk rigtig godt. I maj måned i år udarbejde vi en list over hvilke kjoler som var på top-10, over flest solgte kjoler hos MetteDK. Og det kom faktisk lidt bag på os, at vi, ud af mere end 300 forskellige modeller, havde 6 kjoler fra vores egen kollektion med på top-10. Og den overraskede os mindst lige så meget. Her har vi nemlig 11 kjoler  fra vores egen kollektion.

MetteDK har egen skrædder
Vores kunder sætter stor pris på at det er muligt at komme og få kjolen tilrettet hos os. Det er kun ganske få butikker som i dag har egne skrædder ansat. Og når kjolen er købt hos os, er kunderne mere trygge ved at det så også er os som tilretter kjolen efterfølgende. Det skal dog bemærkes, at tilretning  af kjolen ikke er inkluderet i kjolens pris. Tilretning af konfirmations-kjoler sker typisk i perioden fra marts til maj.

PASGARANTI og bytteret
90% af vores kjoler bliver syet i Vietnam, og for disse kjoler tilbyder MetteDK pasgaranti helt frem til 1. marts 2020. Den særlige pasgaranti gælder alle kjoler fra RealSilk og fra vores egen Alainn kollektion. Gælder i øvrigt også kjoler som er special designet samt kjoler som er købt på udsalg. Bytteretten gælderalle vores kjoler og gælder indtil den 15. april, slutter Mette Nissen fra MetteDK.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev