thumb-1

Messe for Alternativ Behandling – krop og sjæl

04/09-18

Traditionen tro er der Alternativ Messe i Skive Theater lørdag
d. 8.september & søndag d. 9.september 2018 – begge dage kl.10-17

I weekenden d. 8-9. september slår Skive Theater for 6. gang dørene op for en messe om alternativ behand-ling. En messe, der har det formål at udbrede kendskabet til alternative behandlingsformer, alternativ livsforståelse og behandlinger for krop og sjæl.

Skive Theater har en perfekt ramme for messen og både foyeren og salen vil blive fyldt med stande.

Du kan på messen blandt andet opleve: Håndlæsning, Clairvoyance, Regression, Sten, Krystaller, Healing, Tarot, Bars, KranioSakral-terapi, Zoneterapi, og spændende salgsstande.

Ud over diverse behandlinger og læsninger m.m., kan man som del-tager på messen gratis deltage i 9 foredrag.

Ud over de gratis foredrag holder John Calmar fra Århus ”klarsynsdemonstration” søndag kl. 14.00 – entre til klarsynsdemonstrationen koster ud over entre til messen kr. 50,- og der er begrænset antal pladser.

Arrangør af messen er Michael Agerholm fra Højslev ved Skive. – Han har gennem en del år selv deltaget på messer rundt om i Danmark og har et godt netværk hos de alternative behandlere og har de sidste år udvidet med flere messer i som Hjørring, Holstebro, Randers, Billund, Silkeborg og Viborg.

Michael Agerholm kender personligt de fleste deltagere og ønsker at sikre de besøgende en messe hvor de kan opleve bredde og kvalitet inden for den alternative behand-lerverden.

Det koster kr. 50,- i entre til messen. eller du kan købe en 2-dags billet til kr. 70,- Børn under 14 år kommer gratis ind – sammen med voksne.

Mere information om messen, herunder udstillerliste og foredragsprogram, kan findes på messens hjemmeside:
www.MesseForAlternativBehand-ling.dk, hvor der også kan købes billetter med 10 kr. rabat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev