thumb-39

Mere end 2400 til Konfirmandmesse i Skive

28/01-20

Rigtig mange var nysgerrige og tog vejen forbi Kulturcenter Limfjord, som for anden gang lagde hus til den årlige konfirmandmesse. I år kunne messen så glæde sig over det største antal besøg-ende, siden opstarten for ni år siden.

-Vi synes virkelig at det gik godt. Vi  havde mere end 2400 gæster, hvilket vi tillader os at kalde “rekord-mange”, siger Line Olesen, Kulturcenter Limfjord.

Messen trak igen hele familien som var med på tur for at opleve alle de spændende tilbud til de unge konfirmander.  Med to modeshows i løbet af dagen, var der løbende besøgende på messen. Udstillerne var positive over de mange deltagere, og nu glæder man sig til at se konfirmanderne i butikkerne efterfølgende, siger Line Olesen.

Hele dagen igennem summede det af liv og glade mennesker, som gik rundt til de mange spændende ud-
stillinger, som bød på forskellige input og idéer til den store dag. Der var både smagsprøver, flotte borddækninger, tøj til drenge og piger, invitationer, pynt til dekoration, PC, foto, kage  til festen og meget andet.

Igen i år havde udstillerne doneret en masse fede præmier til den kommende konfirmand i forbindelse med modeshowet.

Håret blev sat af Hot’n’tot fra Skive og konferencier i år var Din Tøjmand fra Skive, som også havde en stand med ideer til festtøjet til både far og søn.

Kjolerne var traditonen tro fra Joe Joe i Skive, som mel-der tilbage om endnu en godt besøgt og fantastisk dag på konfirmandmessen.

 

Det var i det hele taget en dag med højt humør, og vi er alle godt tilpasse. Vi har bestemt ingen grund til at være andet, konkluderer Line Olesen fra Kulturcenter Limfjord.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev