thumb-24

Masser af julestemning hos Joans Blomsteri i Højslev

13/12-16

Igen i år er blomsterbutikken i Højslev fyldt med flotte juledekorationer, sammenplantninger og julebuketter.

– Vi har haft travlt siden Halloween med at gøre klar til julen, fortæller Joan Villumsen. Igen i år har vi med stor succes afholdt juledemonstration på Højslev Kro.

Ved juledemonstrationen var der tilmeldt 52 deltagere, som hyggede sig med de mange flotte juleting, der blev vist frem og blev inspireret til at gå i gang med julen selv derhjemme.

Blomsterbutikken i hjertet af Højslev er godt fyldt op med spændende julepynt og man kan finde både de nye trends, farver og den mere traditionelle.

– Der er altid kunder, som er glade for den røde farve, så det vil man altid kunne finde her i butikken. Kobber hitter stadig og er flot når den bliver mixet med de flotte jule farver, foklarer Joan Villumsen.

Butikken hos Joan’s Blomsteri byder på meget andet end blomster. Der sælges Staarup øl, chokolade, skilte, lyshuse samt et væld af gaveideèr i alle prisklas-ser. Der er noget for enhver smag.

– Alt bliver flot pakket ind. Det er en del af den service, som vi kan byde på, smiler Joan.

 

Bestil gerne i god tid

– Selvom vi har lukket om mandagen, tager vi altid imod bestillinger på tlf.

Ved dødsfald i weekenden kan der være behov for at bestille bårebuketter om mandagen, og det står vi også klar til at hjælpe med, slutter Joan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev