thumb-9

Markedsdag hos Butik Trekløveren

29/08-16

Søndag den. 4. september fra kl. 11 – 16 er der lagt op til en hyggelig dag ved Butik Trekløveren, når butikken igen får besøg af kreative mennesker. Det er 6. gang butikken afholder deres marked hvor man kan blandt andet kan opleve kunsthåndværk, mode og helse.

Der kan forventes en masse gode oplevelser ved de mange gæster, som inden tid har gjort sig store forberedelser på at fremstille fine ting til at vise frem.

Alle steder vil man blive mødt af glade mennesker, som gerne fortæller hvordan de fine ting bliver til og der kan selvfølgelig gøres en god handel overalt. Flere af gæsterne gentager Deres besøg fra andre år, men også flere nye er kommet til.

Butikken har forsøgt at skabe den helt rigtige markedsstemning, ved gæster med hver Deres bod, både udendørs omkring butikken samt i telt og festsal.

Der kan igen i år tales helbred og der er mulighed for en tur på briksen, der kan handles helseprodukter og nyheder i Tupperware. De mange kreative mennesker kommer med hver Deres fine værker og man vil kunne nyde synet af malerier, træarbejde, illustrationer, filtarbejde, papirpynt, patchwork, stenkunst og keramik.

Som altid er Butik Trekløveren vært ved en kop kaffe/the og i dagens anledning vil der igen være blomster ide’er til bordet og et lille udvalg i friske planter.

Der vil være gode tilbud på dagen og som noget nyt kan du nu også købe de fine Italienske fajance fade, skåle og kander med flotte dekorationer.

På dagen kan alle deltage i en konkurrence om fine gaver. Med højt humør og forhåbentlig dejligt vejr, glæder man sig til at byde velkommen til en spændende dag ved Butik Trekløveren, Sønder Hald Vej 21,w 7840 Højslev.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev