thumb-15

Lyt til lokalt kor og syng med i Dommerby Kirke

22/05-18 ”Sang på menuen” er nærmest et lokalt kor, da mange af de skønne kvinder der er med i koret, kommer fra Nr. Søby/Højslev/Dommerby området. Koret har bestået siden 2014, og konceptet er lykkedes så godt, at vi nu er 32, der mødes og synger og hygger os gevaldigt hver tirsdag aften til øvning på Resen Skole, fortæller Helle Toft Mikkelsen, korleder.

– Vores repertoire består af en god blanding af danske og udenlandske sange. Vi er absolut mest til det rytmiske og synger sange af Sebastian, Abba, TV2, Anne Linnet, Gasolin, Beatles, Tøsedrengene og mange andre.

Koret ledes på demokratisk vis af Helle Toft Mikkelsen, som har god musikalsk hjælp fra eneste mandlige medlem, Allan Simonsen, som spiller bas. – Ham værner vi om, og han har det absolut som blommen i et æg, siger Helle Toft Mikkelsen.

Koret har optrådt ved bl.a. Stafet for livet, Byens Bål, Kulturrally og ved det store ”Knæk Cancer” arrangement på torvet i Skive.

Glæde ved sangen og fællesskabet er det, der udgør den store grundpille hos ”Sang på menuen”, og som medlem får man ikke et ben til jorden, hvis ikke man har humor :-)

– I Dommerby Kirke den 24. maj vil publikum også få lejlighed til at synge med, og vi lover en aften fuld af glæde og smukke sange og håber, at mange har lyst til at komme og opleve det friske kor slutter Helle Toft Mikkelsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev