thumb-24

Lyt til Cohen i Højslev Kirke

06/03-18

HØJSLEV:

Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene.

Nye fortolkninger

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk.

Bag ”Cohen i kirken”

Orkestret bag koncertfortæl-lingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard. Fire særdeles rutinerede musikere med base i Aarhus-området og med årtiers baggrund i byens musikmiljø. De fire musikere har turneret med ”Cohen i kirken” siden januar 2017 og har i efteråret 2017 udgivet cd’en ”Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.

Fyldte kirker landet over

Leonard Cohens sange betyder utrolig meget for mange mennesker, og det afspejler sig bestemt også i interessen for ”Cohen i kirken”. Der er stor efterspørgsel, og ”Cohen i kirken” spiller landet tyndt i den ene propfyldte kirke efter den anden. Også kulturhuse, spillesteder og foreninger er med på listen.

 

Manden bag

Den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On A Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows”, “Suzanne” og ”I’m

Your Man” er fortolket af utallige kunstnere gennem tiden. De er naturligvis med i ”Cohen i kirken” sammen med en række andre store Cohen-sange i Højslev Kirke onsdag den 7. marts kl. 19.00. Alle er velkomne og der er gratis adgang.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev