thumb-54

Lundø Marked for hele familien

20/07-17

På Lundø strand Camping er forberedelserne til årets Lundø Marked i gang. Det varer ikke længe før pladsen overfor Lundø Strand Camping er fyldt med kræmmere, og besøgende, der kommer tilbage hvert år.

”Det er 15. gang vi afholder kræmmermarked herude, og det kørte også inden vi overtog det. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag for hele familien,” fortæller Judith og Gert.

– Det er en mærkedag for lokale krejlere i alle aldre. Mange børn udnytter muligheden for at få solgt deres gamle legetøj, mens de lidt ældre deltagere har været på jagt i garagen efter ting, der kunne gøre gavn hos andre.

Et okay forår

Det er vigtigt for Judith og Gert og søn og svigerdatter, Brian og Louise, der er kommet med i ejerkredsen på Lundø Strand Camping, at der altid sker noget ved campingpladsen. Både for gæsterne, men også for folk udefra, der bare er på en kort visit.

”Vi vil jo også gerne give folk en masse oplevelser, og vise folk udefra, hvor dejligt her er. Når der sker noget herude, så er det jo også spændende at være her,” siger Judith.

Imens kræmmermarkedet løber af staben, kan man tage sig en pause fra de hårde forhandlinger, i det store festtelt, hvor der serveres kolde øl og pølser.

Klokken 19.00 står Lundø Strand camping klar med god mad, og senere byder de op til dans, med glad musik fra Niels Kjær Sørensen mens solen langsomt går ned.

Lundø Marked er lørdag den 22. juli kl. 10-16.

Alle er velkomne!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev