thumb-12

Lokale vvs-firmaer samler kræfterne

24/02-17

Søren Færch Christensen overdrager aktiviteterne i Roslev VVS til Dam & Hovgaard A/S i Grønnning for at koncentrere sig om køleteknik i sit andet firma, Færch Køl ApS.

”Det vil betyde en styrkelse for begge virksomheder og ikke mindst give en bedre service for alle vores kunder”. Det fastslår Ole Hovgaard, direktør og medejer af vvs-firmaet Dam & Hovgaard A/S i Grønning, som med virkning fra 1. marts 2017 har overtaget alle aktiviteter i Roslev VVS på Hesthøjvej i Roslev fra den hidtidige ejer, Søren Færch Christensen.

De to firmaer er begge veldrevne og velkonsoliderede virksomheder, som hidtil har været konkurrenter om stort set de samme kunder, hvoraf hovedparten er privatkunder.

Der er dog stigende fokus på erhvervskunder, ikke mindst når det gælder energibesparelser, og det stiller stigende krav til både medarbejdernes og ledelsens kompetencer.

Roslev VVS blev startet i 2008 af den nu 48-årige Søren Færch Christensen. Han understreger, at salget alene sker for at han kan koncentrere sig om sin køleteknikvirksomhed, Færch Køl ApS, som han startede i 2001. Her har de 10 medarbejdere rigeligt at se til, og der ser ud til at være gode muligheder for vækst, herunder også løsning af opgaver for Dam & Hovgaard, hvor der kræves en speciel autorisation indenfor køleområdet.Det omfatter også installation og service af de større varmepumpeanlæg.

Sikrer lokalt fundament
Søren Færch Christensen glæder sig over, at han med aftalen om overdragelse af vvs-firmaet viderefører denne virksomhed på lokale hænder og samtidigt sikrer sine medarbejdere en god og velfunderet arbejdsplads. Han opfordrer derfor til, at den tillid, hans vvs-firma har nydt blandt kunderne, bliver videreført til de nye ejere.

Dam & Hovgaard A/S er baseret på virksomheder med mere end 40 år på bagen. I sin nuværende skikkelse er firmaet etableret i 2011, hvor Ole Hovgaard og Peter Sloth Dam, der begge har autorisation som gas- og vandmester, gik sammen i et fælles firma.

Siden har Oles bror, Jens Hovgaard med en baggrund som maskiningeniør og erfaringer fra energibranchen, købt sig ind som medejer i virksomheden. Han er specialist i grønne energiløsninger

Efter overtagelsen beskæftiger Dam & Hovgaard i alt 21 gode og stabile medarbejdere, som alle får udgangspunkt fra adressen på Aakjærsvej i Grønning.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev