13/12-16
Julelækkerierne skal snart på bordet rundt omkring i de små hjem og mange sætter pris på, at kunne hente de hjemmelavede varer hos Slagteren i Højslev igen i år.
Blandt de mange julelækkerier, er den danske Agustusgris, en tørslagtet dansk gourmetgris med meget strenge kvalitetskontroller bl.a. af fedtindhold m.v.
– Vores kødprodukter er omhyggeligt udvalgt efter den bedste kvalitet, ved flere lokale leverandører. Bl.a. Svinekød fra lokale slagtehuse, hvor vi også får den danske gourmet gris Agustus fra, fortæller slagteren.
Skive-egnen elsker and
Mange i Højslev og i oplandet har igen i år benyttet sig af slagterens tilbud om årets juleand. Det giver ekstra travlhed hos Marco og Anna i ugerne op til jul, hvor ænderne skal langes over disken til de mange spændte kunder.
– Vi kan godt mærke på kunderne, at der skal lidt ekstra på bordet i julen og at der skal hygges. Og nu er der fuld gang i bestillingen af julefjerkræet, som vi får friskslagtet herned de sidste dage før jul – det er beberiænder, som virkelig er en luksusand, fortæller Anna Hellerup.
Når ænderne så ankommer den 22. december bliver der virkelig travlt i den hyggelige slagterbutik. Et veloplagt personalet står klar til at hjælpe kunderne i butikken med tips og ideer til julemaden. Og julemaden hos Slagteren i Højslev kan være alt indenfor alverdens lækkerier til julebordet, bl.a. julesylte af bl.a. svin, steg eller and, medister i flere afskygninger, de præmierede spegepølser, leverpostej, blodpølser og meget meget mere. Slagteren i Højslev:
Det spår vi om til nytår Tapas
– er stadig et kæmpe stort hit, og slagteren skal da også selv have Tapas både til forret – hovedret og dessert nytårsaften. Her kan de tilbyde – SASHI – en nyhed hos slagteren, det er luxus krogmodnet oksekød – dry aged – en smagsoplevelse i særklasse. Sashi oksekødet er modnet på benet i MIN 60 dage og har en hel særlig mørhed og kraftig smag.