thumb-32

Kursus: Fokus på at øge dit velvære

Zoneterapeut Gerda Jensen Stårupvej i Højslev, er efter-hånden en meget alsidig behandler med en bred behand-lingsvifte. Det betyder, at hun har gode muligheder for at hjælpe kunderne, uanset om de har komplekse problemstillinger, eller de bare ønsker at forkæle sig selv med en behandling.

Gerda starter nu, som nog-et nyt et kursusforløb, der strækker sig over 4 kursus-aftener, som hedder ”Kom og lær, hvordan du kan hjælpe dig selv til, at få kroppen og sindet i balance”

Kursusindholdet vil bestå af en kombination af teoretisk viden og kropslige øvelser.

Med dette kursusforløb vil du bl.a. få viden om samspillet mellem kroppen og sindet, få en forståelse af hvordan din krop kan reagere på fastlåste tankemønstre, og opnå redskaber til at ændre på kroppens ubalancer.

Herved vil du bl.a. få en større bevidsthed om, hvordan et uhensigtsmæssigt mønster måske gentager sig i dit liv, og hvorfor du reagerer, som du gør i bestemte situationer. Med bevidsthed følger også muligheden for at kunne forandre fastlåste mønstre eller blokeringer, så du bedre bliver i stand til at handle ud fra, hvad der er bedst for dig. Det giver dig mere overskud og livsglæde til at udleve dine drømme og mål.

I en travl hverdag er det let at glemme, at have fokus på sig selv, og man kan derved let overhøre kroppens signaler om, at der er noget som man skal tage sig af, fortæller Gerda Jensen. og understreger, at hun har lært vigtigheden, af at vi selv tager ansvaret for vores eget liv. Den måde, vi tænker, spiser og handler på, er medvirkende til, om der opstår ubalancer i kroppen, der kan medføre sygdom, eller om vi er i balance, der giver et godt helbred og velvære.

 

Gennem mit lange arbejdsliv og personlige selvudvikling føler jeg, at jeg har fået en erfaring, som jeg gerne vil give videre, siger Gerda videre.

Gerda tilbyder fortsat behandlinger til private i klinikken og tager også gerne ud til virksomheder med zoneterapi, massage, kranie- sakralterapi, lydterapi og TFT samt vejleder i kost og vitaminer og mineraler.

Gerda forklarer, at hun i kli-nikken behandler kunder med mange forskellige problemer, det kan eksempelvis være:

• Stress og psykiske belastninger af kroppen, der kan resultere i søvnløshed, dårligt selvværd eller blokeringer

• Maveproblemer, dårlig fungerende fordøjelse

• Smerter i ører – typisk børn, der får dræn i, luftvej problemer

• Smerter i nakke/skuldre, knæ, uro og vand i ben eller kroppen

• Piskesmæld med følgeskader – kan være hovedpine og migræne

• PMS og overgangsalder problemer med svedeture

• Smerter lindring

• Smerter som følge af overbelastning af kroppen

• Angst, forbi, flyskræk, traumer og eksamensangst

• Smerter lindring

• Kostvejledning, vitamin og mineraler.

Gerda Jensen oplyser, at Sygesikring Danmark giver tilskud til zoneterapibehand-linger, og kunder der har en Sundhedsforsikring kan få behandlingen dækket.

Er du interesseret i at høre nærmere om kursustilbuddet eller ønsker du en behandling, er du meget velkommen til at kontakte Gerda og få en snak på telefon 28 15 76 65.

Åbningstiderne er efter aftale med kunderne – jeg har tid, når kunderne har fri, slutter

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev