thumb-6

Kunstudstilling i Sognehuset ved Ørslevkloster

01/05-17

Hele forsommeren vil væggene i Sognehuset ved Ørslevkloster være prydet af en lang række flotte malerier, kreeret af den lokale kunstner Anette Vestergaard Christensen. Malerierne tager alle udgangspunkt i naturen, som er Anettes helt store inspirationskilde.

Anette Vestergaard Christensen er oprindeligt uddannet lærer, og har i tidens løb gået på forskellige skoler, hvori de kreative fag altid har indgået, som en del af linjefagene.

På Kolding Kunsthåndværkerskole var det således keramik, der stod på skemaet mens det på Skive Lærerseminarium var billedkunst. For år tilbage, havde Anette endda æren af at blive undervist af både Svend Erik Ihle, en kendt tegner, som har lavet tegninger og illustrationer til blandt andet novellesamlinger og bøger samt undervisning af den kendte danske maler fra Viborg Johannes Bæch.

-Jeg har altid beskæftiget mig med kunst, og har gennem årerne taget mange små kurser. For tiden bliver jeg undervist af portrættegneren Bent Bjerre, men det er mest naturmalerier og ind imellem lidt abstrakt jeg laver, fortæller Anette Vestergaard Christensen.

Anette har i årenes løb brugt megen tid på at sidde i naturen og malet landskabs-billeder. Og det er netop nogle af de værker, som nu kan opleves i Sognehuset ved Ørslevkloster. Her kan til eksempel nævnes malerier med titlerne “Engen Ved Skive, Virksund, Fur, Sallingsund” samt mange andre.

Udstillingen fortsætter cirka to måneder frem og kan opleves mandag til fredag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev