Skive-Theater-tonemapped

Kulturcenter Limfjord: Forpagter af Skive Theater

Skive Theater skifter ikke hænder. Tirsdag den 9. marts vendte Kultur- og Fritidsudvalget tomlen op til indstillingsudvalgets anbefaling om at tildele Kulturcenter Limfjord forpagtningen på ny.

– Udvalget var ikke i tvivl om, at Kulturcenter Limfjord også fremadrettet kan løfte opgaven. I de seneste år har Skive Theater, trods aflysninger på grund af COVID-19, haft et stort program med en bred vifte af kulturarrangementer med et varieret indhold til glæde for borgerne, siger Bent Dyrberg, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Han peger desuden på, at de faste brugere af Skive Theater også har været begejstrede for samarbejdet med Kulturcenter Limfjord.- Alt i alt giver denne aftale om forpagtningen ikke blot Skive Theater flere muskler, den tilfører også en synergi i form af, at Kulturcenter Limfjord kan spille på to strenge, siger Bent Dyrberg og tilføjer:
– For vi bør heller ikke under-
kende, at et samlet Kulturcen-ter Limfjord og Skive Theater på den lange bane kan stå stærkere i den godmodige – men også benhårde – konkurrence overfor nabokommuner med lignende fyrtårne.

Kvalificerede ansøgere
I de seneste uger har Skive Kommune modtaget ansøgninger og afviklet samtaler om-
kring forpagtningen af Skive Theater. Ved ansøgningsfristen lå i alt syv ansøgninger på indstillingsudvalgets bord, hvoraf tre kandidater blev indkaldt til en ansættelses-samtale:
– Ansøgerne var ualmindeligt velkvalificerede. Da Kulturcenter Limfjord i sidste ende blev indstillet som forpagter, beroede det på indstillings-udvalgets samlede vurdering
ud fra en række kriterier,som bl.a. omfatter erfaring med drift af kultursteder og kulturelle arrangementer, ledel-seskompetencer, økonomisk stabilitet og kulturelle visioner for Skive Theater, siger Jan Lund-Andersen, direktør for Kultur- og Familieforvaltningen.

Indstillingsudvalget bestod af direktør for Kultur- og Familieforvaltningen, Jan Lund-Andersen, samt kultur- og fritidschef Kent Sørensen og kulturmedarbejder Else Larsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev