Skive-Theater-tonemapped

Kulturcenter Limfjord: Forpagter af Skive Theater

Skive Theater skifter ikke hænder. Tirsdag den 9. marts vendte Kultur- og Fritidsudvalget tomlen op til indstillingsudvalgets anbefaling om at tildele Kulturcenter Limfjord forpagtningen på ny.

– Udvalget var ikke i tvivl om, at Kulturcenter Limfjord også fremadrettet kan løfte opgaven. I de seneste år har Skive Theater, trods aflysninger på grund af COVID-19, haft et stort program med en bred vifte af kulturarrangementer med et varieret indhold til glæde for borgerne, siger Bent Dyrberg, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Han peger desuden på, at de faste brugere af Skive Theater også har været begejstrede for samarbejdet med Kulturcenter Limfjord.- Alt i alt giver denne aftale om forpagtningen ikke blot Skive Theater flere muskler, den tilfører også en synergi i form af, at Kulturcenter Limfjord kan spille på to strenge, siger Bent Dyrberg og tilføjer:
– For vi bør heller ikke under-
kende, at et samlet Kulturcen-ter Limfjord og Skive Theater på den lange bane kan stå stærkere i den godmodige – men også benhårde – konkurrence overfor nabokommuner med lignende fyrtårne.

Kvalificerede ansøgere
I de seneste uger har Skive Kommune modtaget ansøgninger og afviklet samtaler om-
kring forpagtningen af Skive Theater. Ved ansøgningsfristen lå i alt syv ansøgninger på indstillingsudvalgets bord, hvoraf tre kandidater blev indkaldt til en ansættelses-samtale:
– Ansøgerne var ualmindeligt velkvalificerede. Da Kulturcenter Limfjord i sidste ende blev indstillet som forpagter, beroede det på indstillings-udvalgets samlede vurdering
ud fra en række kriterier,som bl.a. omfatter erfaring med drift af kultursteder og kulturelle arrangementer, ledel-seskompetencer, økonomisk stabilitet og kulturelle visioner for Skive Theater, siger Jan Lund-Andersen, direktør for Kultur- og Familieforvaltningen.

Indstillingsudvalget bestod af direktør for Kultur- og Familieforvaltningen, Jan Lund-Andersen, samt kultur- og fritidschef Kent Sørensen og kulturmedarbejder Else Larsen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev