thumb-41

Kreativiteten blomstrer i nye rammer på Lundø

20/11-18

LUNDØ: De skabende kræfter har fået et nyt udgangspunkt og samlingssted på Lundø, hvor der den 14. november blev holdt åbent hus for at indvi lokalsamfundets nyeste tiltag, et kreativitetshus, som har fået til huse i et værksted/atelier stillet til rådighed af Arne Skov.

Den tidligere staldlænge, hvorfra der er den smukkeste, inspirerende udsigt over fjorden, er blevet sat i stand med velvillig hjælp fra malermester Emil Skov og en gruppe frivillige, som har gjort en stor indsats med oprydning, maling, møblering og indretning. Indbo og forskelligt udstyr i form af maling, borde, stole, staffelier, kageruller, krus og forskellige remedier til keramikværkstedet er doneret af lokale beboere.

Omkring 40 mennesker fandt i eftermiddagens løb vej til krea-huset og fik sig en kop kaffe/te og et stykke hjemmebag, mens de tog de nyindrettede lokaler i øjesyn.

”Vi er helt overvældede over den store imødekommenhed og interesse for projektet, og er stolte af, at et lille samfund som Lundø formår at få sådan et sted sat i søen uden søgte midler og udelukkende baseret på en frivillig arbejdsindsats og lyst til at deltage i et fælles projekt,” siger initiativtagerne bag krea-huset.

Ønsket om et sted, hvor kreative grupper kunne mødes og dyrke deres hobbies og kunst, blev fremlagt på et ørådsmøde i foråret 2018. En gruppe havde i lang tid mødtes og lavet keramik i privat regi, men det var svært at finde den nødvendige plads.

Det er der rådet bod på nu. Der er oprettet forskellige arbejdsgrupper inden for keramik, maling og træarbejde, men kun fantasien og iderigdommen sætter grænsen for udfoldelserne. Det koster 10 kr. pr. person at benytte faciliteterne, og pengene går til el, gas og almindelig vedligeholdelse.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev