thumb-36

Kræmmermarked i Virksund

31/07-18

Baggrunden kan næsten ikke blive smukkere, end den er, når Virksund Kræmmermarked de kommende dage inviterer til markedshygge på havneområdet.

Omkring 70-80 kræmmere tilbyder et væld af nye varer og gode loppefund og de små og store boder er placeret mellem de idylliske fiskerhuse, på beddingen og ved lystbådehavnen.

Også langs vejen ind mod markedspladsen vil der være masser af liv og i det hele taget giver det liv og glade dage i det lille samfund for både fastboende, sommerhusgæster, sejlere og de øvrige 10.000-12.000 mennesker, der traditionelt gæster Virksund Kræmmermarked i løbet af de fire dage fra torsdag til søndag.

Det er det samlede forenings-liv i Virksund, der arrangerer markedet og mange frivillige hjælpere giver en stor hånd med, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

På pladsen vil der være forskellige underholdende ind-
slag som live musik, gøgl og auktion. En hestevogn kører hver dag, så man kan hvile fødderne og samtidig se Vores dejlige område.

I cafeteriaerne på Campingpladsen og Lystbådehavnen serveres der både varme retter og frokost. Skipperkroen server pølser fra grillen og holder markedsbal med spisning og dans.

I Borgerforeningens lokaler serveres der kaffe og kage samt en sang i ny i næ.

Overskuddet fra Borgerforeningens tombola anvendes til at forbedre forholdene i området. Der er blandt andet tale om fornyelse og vedligeholdelse af anlæg som det historiske færgested, slæbested, jollebro, klareplads, fiskerhuse, gangstier og meget mere.

Fra og med torsdag går det løs – og der er fire hyggelige markedsdage i vente.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev