thumb-38

Kræmmermarked i julestemning og med rekord

29/10-18

Kræmmermarked i julestemning og med rekord!

Landsdelens største indendørs kræmmermarked afholdes med rekordstort antal udstillere.

Når Sport & Event Center Jebjerg i samarbejde med Kulturcenter Limfjord (KCL)
lørdag 3. november åbner dørene til efterårets store Kræmmer- og Loppemarked, så bliver det med et rekordstort antal kræmmere.

Ikke mindre end 140 stande står klar til de mange kræmmere fra nær og fjern, som deltager i det traditionsrige arrangement, der afholdes to gange årligt. Primo februar og primo november.

-Efterårsmarkedet her i november er traditionelt altid det største marked, fortæller arrangør Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg. Det skyldes blandt andet, at vi her har en del udstillere med, der sælger julepynt, jule-udsmykning, nisser, gaver og alt det, der nu engang hører til den søde juletid, forklarer Jan D. Andersen.

De 140 stande er pænt fordelt i såvel INTERFJORD ARENA som i Sundsøre- og Spøttrupsalene og alle standene er proppet med antikviteter, samlerobjekter, porcelæn, plakater, gamle dvd’er, cd’er, lædervarer, tøj og beklædning samt lopper og effekter af enhver tænkelig art. Der vil således være rig lejlighed til at gøre et godt køb, og mon ikke mange vil benytte lejligheden til at sikre sig enten noget nyt spændende julepynt og i god tid få købt nogle af årets julegaver.

Kræmmermarkedet i KCL har åbent lørdag den 3. november fra klokken 10 til 17 og søndag 4. november fra klokken 10 til 16. Arrangørerne oplyser, at der kun er ganske få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Indgangen til kræmmermarkedet sker i lighed med det seneste marked i februar via den nyrenoverede Indgang B ud mod Skyttevej. Arrangørerne forventer et stort rykind til markedet, der igen i år afholdes i umiddelbar forlængelse af den store internationale Autisme konference.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev