thumb-31

Konfirmandmessen slog rekord i antal besøgende

17/01-17

Rigtig mange gæster trods-ede kulden og tog vejen forbi Søby-Højslev Arena, som for tredje år i træk lagde hus til den årlige konfirmandmesse. I år kunne messen så glæde sig over det største antal besøgende, siden opstarten for seks år siden.

-Vi synes virkelig at det gik godt. Vi havde omkring 1700 gæster, hvilket vi tillader os at kalde “rekord mange”. Én af indikatorerne på, at der har været mange, var modeshowet klokken 15.00, hvor der var fuldt besat af mennesker. Vi havde tre modeshows i løbet af dagen, og efter hvert show blev der udtrukket præmier, som var
sponsoreret af udstillerne på messen. En kollega, som solgte lodsedlerne, fortalte at der blev udsolgt, så de var nødt til at få lavet nogle flere, fortæller en af tovholderne for konfirmandmessen, Anja Præstegaard Nielsen.

Hele dagen igennem summede det af liv og glade mennesker, som gik rundt til de mange spændende udstillinger, som bød på forskellige input og idéer til den store dag. Der var både smagsprøver, flotte borddækninger, kjoler, invitationer, pynt til dekoration samt meget andet.

Som afslutning på en vellykket dag, blev hovedpræmien, til en samlet værdi af 25.000 kroner, udtrukket til 2 vindere, som hver vandt 12.500 kroner.

-Den første vinder var Gunnar Jensen, Dommerby, bedstefar til en kommende konfirmand mens den anden
vinder var Louise Harpøth, Oddense, som også skal konfirmeres i år. Jeg havde fornøjelsen at snakke med Louise, og hun var selvfølgelig rigtig glad. Det var i det hele taget en dag med højt humør, og vi er alle godt tilpasse. Vi har bestemt ingen grund til at være andet, konkluderer Anja Præstegaard Nielsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev