thumb-26

Kom & vær en del af byfesten

19/08-19

“Vi håber, at alle i Nr. Søby, Højslev og Dommerby kan finde og bruge noget i programmet, der netop er rundsendt til alle husstande. Rammerne er skabt, og det er nu op til jer – sammen med os – at gøre Søby-Højslev Byfesten 2019 til en super begivenhed”, udtaler Dorte Balling.

Der er i år dumpet en kæmpe appelsin ned i turbanen, da SØBY.COM har doneret underholdning til lørdagsballet. Det vil være med til at skrive denne byfest ind i historiebøgerne. Kandis kommer og underholder, og allerede nu er der solgt flere billetter på nuværende tidspunkt, end der plejer optil festen.

Festen rykker tilbage til den ”gamle” hal, Vines Erhversmøbler, for at få den gamle stemning tilbage. Overskuddet fra byfestavisen og sponsorcykelløbet er med til at skabe liv og aktivitet i lokalområdet. I år har vi valgt at overskuddet går til underholdning til vores jubilæumsbyfest næste år. Her fylder byfesten 50 år.

Bak op om arrangementerne – det kommer alle unge som ældre til gode i sidste ende i vores dejlige lokalområde. Programmet indeholder i år bl.a. optog, børneunderholdning, revy, gadefodbold på oppustelige fodboldbaner, fredags variete, det vanlige lørdagsprogram med cirkusskole, og hvor der er pustet liv i æbleskiveboden.

Så kom nu af huse alle mand, og deltag i årets byfest. Bjørnebanden og Byfestkomitéen vil gøre alt for at skabe en kanon byfest. Alle er hjertelig velkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev