thumb-13

Kom til (u)hyggelig aften i Højslev på torsdag

25/10-16

Uhyggen sænker sig over Højslevs bymidte, når de lokale butikker inviterer alle til Halloweenaften torsdag den 27. oktober.

Butikkerne er fyldt med uhyggeligt fine varer til skræmmende lave priser og der er tradition for, at der skrues en tand ekstra op for (u)hyggen med konkurrencer og overraskelser hos de lokale handlende.

Uhyggeligt underholdende De lokale amatørskuespillere fra Søby-Højslev & Omegns Amatørteater igen har lagt sig i selen for at skabe den helt rigtige halloweenstemning: Torsdag den 27.oktober fra 17.00 – 20,00 er der HalloweenNight i Højslev – for børn, forældre, barnlige sjæle og bedsteforældre – alle der TØR, er velkomne ! Midtbyen syder af Heksemutters tudsesuppe og hun holder gryderne i kog imens Nattens Ligrøvere og vampyrerne jager alle Spøgelserne, som er sluppet løs af kælder og kvist.

Overalt hænger afhuggede fødder og ben i lænker, og både Hyggelige og Uhyggelige GRÆSKARHOVEDER vil sprede lys og gru i mørket.

Spændstige ulækre edderkopper vil kæmpe om at hægte sig på Skelletterne, som er løbet skrigende ud af skabet.

Vi glæder os MONSTER meget til at lade UHYGGEN sprede sig så meget, at selv kattene er bange for at være ude.

Kl. 17.00- 17.45 er der sang og underholdning for alle aldre i teltet på Kropladsen Kl. 17.45 kan du deltage i RÆDSELSRUTEN, – en tur på 1,5 km.

Afhuggede fingre og fødder vil ligge til skue rundt på de små gader og stier, hvor vi står og vil give jer små opgaver omkring halloween, når I deltager i RÆDSELSRUTEN…

Spindelvævene er tætte og heksene er nattens ukronede dronninger -MAGI, trylleri og heksekunster vil boble helt over denne aften uuaahhhh…..

Spis uhyggeligt lækker mad til skræmmende små priser
Både ved Højslev Kro og hos Slagteren i Højslev er der gode muligheder for en nem og lækker aftensmad til fornuftige penge. Kom og vær med…

Det plejer, at være super (u)hyggeligt, når der holdes Halloween-aften i Højslev.

Kom og nyd synes at de mange græskar med lys, der denne aften erstatter gadebelysningen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll til toppen

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev