thumb-8

Købmand Niels & Jan klar med kundeklub

29/08-16

Hos Niels & Jan kan du nu bruge dit Dankort som adgangsbillet til SPARs nye kundeklub. Og gør du det, sparer du i fremtiden penge på alt det, du køber mest af hos den lokale købmand – hvis du vil.

Købmand Niels & Jan har nu endnu en nyhed i ærmet til de mange lokale, som bakker op om butikken på Ørslev Klostervej 107.

Med en ny kundeklub, hvor Dankortet er dit nye, lokale klubkort, tilbyder SPAR-butikken nu en nem og billig genvej til at spare penge på netop de varer, du køber allerflest af hos din lokale købmand.

”Vores nye kundeklub går i luften i weekenden og har fået navnet, SPAR Sammen. Her giver vi som noget helt nyt vores kunder chancen for at få personlige tilbud på de varer, de handler allermest her i butikken. Det smarte er, at du ikke skal have endnu et plastikkort for at være med. Det hele er knyttet op på Dankortet. Det gør det utroligt let at udnytte fordelene, hver gang du køber ind her i butikken”, siger SPAR-købmand Niels fra Hald.

Tidligere på året blev en række nye tiltag og en opfriskning af SPAR-butikken på Ørslev Klostervej 107 sparket i gang med en kortvarig udskiftning af SPAR-skiltet på facaden til Niels. Lanceringen af kundeklubben SPAR Sammen hos Niels & Jan er næste skridt på rejsen, forklarer købmanden. ”Der sker hele tiden noget nyt og spændende her i butikken, og vi mærker en stor opbakning fra lokalområdet. Så jeg venter bestemt, at mange vil synes, den nye kundeklub er en sjov og spændende nyhed, der er værd at komme med i. Alene det at vi kommer til at tilbyde medlemmerne målrettede, personlige tilbud på deres favoritvarer, tror jeg, mange vil tage godt i mod”, siger han.

SPAR Sammen går i al sin enkelhed ud på, at jo mere du handler, jo mere sparer du på de varer, du handler flest af hos købmand Niels & Jan. SPAR Sammen kræver ikke noget medlemskort. Kunden skal bare tilmelde det betalingskort, de allerede handler med, så modtager man løbende relevante tilbud på varer, som man kan vælge at aktivere i den medfølgende ’SPAR Sammen app’. App’en kan hentes ved at sende en sms med ”SPAR” til ”1210” eller i App Store og Google Play.

SPAR i Hald fejrer den nye kundeklub med ekstra gode rabatter de kommende søn-dage. Søndag d. 28 august, d. 4 september og d. 11 september er der nemlig 15 procent rabat på alle varer i butikken for medlemmer i SPAR Sammen.

For yderligere information kontakt: (SPAR i Hald, Tlf. 97538003)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev