thumb

Knud Bjerre stopper efter 20 år med festival

27/4-2016

Tirsdag blev der afholdt generalforsamling i Foreningen Skive Festival. Det blev en anderledes generalforsamling, idet Knud Bjerre efter 20 år som medlem af bestyrelsen efter eget ønske, valgte ikke at genopstille.

Allerede sidste forår meddelte Knud Bjerre bestyrelsen, at han efter 20 år mente at han havde ”aftjent sin værnepligt”, og at det var tid til at nye kræfter tog over. Bestyrelsen har derfor haft god tid til at sætte det hold der skal føre festivalen videre, og der er absolut ingen dramatik i det.

Formand Henrik Kirketerp-Møller udtaler:
– Bestyrelsen vil gerne takke Knud Bjerre for hans mangeårige indsats for Skive Festival. Knud og jeg har gennem alle årene haft et utrolig tæt samarbejde, og vi har også sammen sat det hold, som vi har tiltro til kan føre festivalen videre i samme ånd og med fornyet energi. Jeg fortsætter som formand nogle år endnu, for at sikre en smidig overgang, i det generationsskifte vi i dag har påbegyndt. De nye folk har været med i planlægningen af dette års festival de sidste 6 måneder og Knud har lovet bestyrelsen, at han er med til at afvikle festivalen som vanligt her i 2016, og at han godt vil være med til at hjælpe Skive Festival 2017 i gang, i det omfang bestyrelsen måtte ønske det.

Knud Bjerre udtaler:
– Det er naturligvis vemodigt at sige farvel til Skive Festival, når det har fyldt så meget i min hverdag som det har de sidste 20 år. Jeg kan mærke, at lysten ikke er så stor som den har været og at jeg ikke føler at jeg kan tilføre festivalen ret meget mere. Derfor er tiden kommet til at træde tilbage og lade nye friske kræfter videreføre den festival, som Henrik Kirketerp-Møller og jeg har dannet parløb om siden 1996. Det har været 20 utrolig spændende år, med rigtig mange store og fantastiske oplevelser. Der har også været stunder, der har været svære, og udfordringer der har været store. Men intet gør, at jeg ikke ville gøre det hele om igen, såfremt jeg var 20 år yngre. Festivalen har givet mig så mange oplevelser, og jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til at takke musikere, bookere, leverandører, alle de frivillige og ikke mindst alle gæsterne der gennem årene har gjort det muligt. Det er en rigtig stærk bestyrelse der nu er valgt, og med overskud sidste år, og et godt forsalg til årets festival, er jeg meget tryg ved at forlade bestyrelsen, slutter Knud Bjerre.

Efter generalforsamlingen består bestyrelsen nu af:

Henrik Kirketerp-Møller (formand)
Medlem af bestyrelsen de sidste 20 år, og ansvarlig for alt vedrørende tilladelser, naboer og myndigheder.

Thomas Jørgensen (næstformand og kasserer)
Er medejer af og driver Dampmøllen og Heidis Bierbar i Thisted, og herudover har Thomas været med til at arrangere enkeltkoncerter i både Parken og Forum i København. De sidste par år har Thomas lavet store teltkoncerter med op mod 2.500 gæster i 4 byer. Sidste år var det med Kim Larsen, og i år er det med Johnny Madsen og Lars Lilholt. Herudover er Thomas også manden bag Skaldyrsrock i Nykøbing. Skive Festival får således en ny næstformand med et stort netværk på Mors og i Thisted – to områder der er meget attraktive for festivalen. Udover at være kasserer bliver Thomas ansvarlig for booking af musik.

Klaus Sørensen
Clips som han bliver kaldt, var med til at starte Dampmøllen i Thisted i tidernes morgen, men har de sidste 5 år boet i Rumænien, hvor han har været ansvarlig for planlægningen og afviklingen af et par årlige Red Bull events med op mod 20.000 tilskuere. Han er netop vendt hjem her den 1. marts og bliver fremover ansvarlig for aftaler med festivalens mange leverandører og frivillige.

Charlotte Danefeld Pedersen
Med i styregruppen for Skive Festival de sidste 5 år, hvor hun har været ansvarlig for markedsføring og sponsoraftaler. Charlotte er pr. 1. marts blevet fastansat af festivalen til at forestå salget af det nye BIZNIZ område, og vil fremover også få ansvaret for salg af billetter til skoler og efterskoler. Det er første gang at Charlotte indtræder i bestyrelsen.

Morten Riisgaard
Med i styregruppen de sidste 8 år og de seneste 5 år tillige medlem af bestyrelsen. Morten er til daglig leder af Restaurant Annexet, og har de sidste mange år været en af de bærende kræfter på Rolinu!, ligesom Morten er ansvarlig for billettering, gæsteliste, informationen m.v. under festivalen.

Michael Eiskjær (suppleant)
Michael er en gammel Skive-dreng, som mange vil huske fra hans tid på Radio Skive. Michael har været tilknyttet Skive Festival de sidste 2 år, hvor han har været konferencier og DJ i forbindelse med ”Den Store 90’er Fest”. Til dagligt er han restauratør i Års, hvor han også driver bowlingcentret. Et område der også er interessant for festivalen rent geografisk. Michael vil fremover være ansvarlig for Den Store 90’er Fest, og vil assistere Thomas med at booke musik.

For at give plads til de nye medlemmer i bestyrelsen genopstillede Knud Mogensen ikke til bestyrelsen. Knud Mogensen vil fortsat være ansvarlig for festivalens største bar: Zwei Grosse Teltet, men nu som medlem af styregruppen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev