thumb-7

Knæk Cancer – Tænd et lys i Skive

25/10-16

Vær med til at tænde lys og håb til fordel for Knæk Cancer den 27/10.

Nu skal lysene også tændes i Skive. Idéen med arrangementerne er at lade handling, refleksion og håb gå hånd i hånd og på den måde bringe Knæk Cancer ud til endnu flere danskere i uge 43.

Borgerne i Skive står sammen om at knække cancer Knæk Cancer
– Tænd et lys i Skive afholdes torsdag den 27/10 i Søndercenteret.Lysceremonien starter kl. 18.00. Fra klokken 15.00, vil der være mulighed for at købe en lyspose til 50 kroner, hvorpå man kan skrive en personlig hilsen eller tegne en tegning.
I Skive har vi inviteret Sognepræst Jesper Hornstrup til at holde ceremonitale, ligesom der er fællessang og underholdning af Sallingkoret.

I tidsrummet kl. 17-18 vil der være musik opført af elever fra Skive Musikskole. Under hele arrangementet er Kvickly vært ved kaffe, te, kage, samt juice eller sodavand til børnene. ”Ideen er at skabe en smuk, folkelig og livsbekræftende event midt i Knæk Cancer-ugen.

Vi håber, der vil være stor opbakning, så vi kan vise, at borgerne i Skive står sammen i kampen mod kræften, siger Birgit Flæng, formand for Kræftens Bekæmpelse Skive Lokalforening og formand for styregruppen Stafet For Livet Skive.

Der er lys og håb i mørket
Med lysposerne, der stilles op i Knæk Cancer blomsten, er det tanken, at borgerne i Skive kan mindes dem, de mistede til kræft eller give håb til dem, der fortsat kæmper, eller som vandt over sygdommen. Pengene fra salget af lysposer går til Knæk Cancer 2016.

Køb en lyspose online
Har du ikke mulighed for at være med til Tænd Et Lys på dagen d. 27.10 i Skive, kan du via Knæk Cancers kampagenside donere en lyspose online. De frivillige sørger så for at opstille din lyspose til lysceremonien.
Klik ind på www.knækcancer.tv2.dk/tændetlys

Program for KNÆK CANCER – Tænd Et Lys i Skive
Kl. 17:00: Lys stilles op. Underholdning af elever fra Skive musikskole.
Kl. 18.00: Velkomst ved Formand Birgit Flæng.
Kl. 18.05: Donationsoverrækkelse fra AV Picture ved Karsten Mortensen
Kl. 18.10: Lystale ved Sognepræst Jesper Hornstrup incl. 1 min. Stilhed.
Kl. 18.30: Fællessang og Salling koret.

Læs mere om Knæk Cancer – Tænd et lys på www.knækcancer.tv2.dk/tændetlys

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev