thumb-10

Klubaftener og pilates i Højslev Kirkeby IF

18/09-18

Der startes op igen med Præmiewhist i Højslev Kirkeby IF. – Det har vi kørt med i efterhånden mange år, fortæller Gustav Søndergård, som er medlem af bestyrelsen i Højslev Kirkeby Idrætsforening. Præmiewhist er for alle, men det er nok hovedsagligt den ældre generation der spiller kort. Else Andersen som står for Præmiewhist, laver kaffen.
Der spilles i to runder, en  runde før kaffepausen og atter en efter, fortæller Gustav Søndergård. Og så er der vist mulighed for at gå derfra med en lille gevinst.

Der spilles på en fast ugeaften, onsdag, og alle er velkomne, også nye der har lyst til at prøve kræfter med et slag kort og hygge.

Der spilles Præmiewhist om onsdagen og der startes op onsdag den 3. oktober kl. 19.00 i klubhuset.

Mandeaften er ligesom sidste år, man spiller med de redskaber der er i klubhuset, f.eks. bordtennis, bordfodbold, bob og dartspil.

Hvis der er interesse for brætspil, investerer vi gerne i nye spil, forklarer Gustav Søndergård, som er modtagelig for nye ønsker.

Der er kaffe og kage til mandeaften og det kan købes for den nette sum af 25 kr. – Vi hygger os og det er for mænd der gerne vil hjemmefra en aften og spille spil med ligesindede, i alle aldre. Og er man ny i byen er man også hjertelig velkommen, slutter Gustav Søndergård. Mandeaften foregår om tirsdagen og starter op tirsdag den 2. oktober kl. 19.00 i klubhuset.

Pilates starter også op med en ny sæson for krop, sjæl og sundhed, med opstart af Pilates-seniorgymnastik. Sæsonen strækker sig i år over efterårs – og forårsmåneder 2018-19. – Vi håber på både nye og tidligere deltagere vil møde til disse motionsaftner, fortæller instruktør Linda Mølgård Jensen. Alle er velkomne og Linda kan træffes på tlf. 26 14 98 82. Bemærk; træningen foregår i Højslev Kirkeby Forsamlingshus og starter op torsdag den 27. september kl. 19.00.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til formanden Merete Nielsen på tlf. 25 79 14 45.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev