thumb-1

Klassiske Perler i Lundø kirke

09/08-2016

Torsdag den 11. august kl. 19.30 afholder Lundø kirke koncert med ensemblet De 3 fløjter

Lundø Kirke danner torsdag aften rammen om en koncert, der præsenterer den vidunderlige komponist og musiker Steve Dobrogosz’ inspirerende og fantasifulde fortolkninger af nogle af den klassiske musiks mest elskede temaer.

Arrangementerne er skrevet direkte til den succesfulde fløjtetrio ”De 3 fløjter”, med Birgit Sofia Kjær på alt- tværfløjte, Birgitte Moos Farsø på den sjældne og imponerende bas-tværfløjte og Susanne Klausen på tværfløjte og piccolo.

Koncertprogrammets klassiske perler består af arrangementer bl.a. af Tjajkovskij`s Nøddeknækkeren, Mozarts Tryllefløjten, Nielsen Suite af C. Nielsen samt Meditation af Massenet.

Trioens særkende er kombinationen af de forskellige tværfløjtetyper, der tilsammen åbner for en smuk og intens klangverden.

Med de forskellige fløjtetyper i sving har De 3 fløjters husarrangør Steve Dobrogosz skabt nogle eventyrlige arrangementer, der sætter de kendte klassikere i et nyt legende lys.

De 3 fløjters repertoire dækker den klassiske musikhistorie bredt, men fælles for de valgte værker er, at den gode fortælling og melodi er i centrum. Det er musik, der både kan give publikum genkendelsens glæde, følelsen af en umiddelbar tilgængelighed og overraskelsen over de underfundige indfald i arrangementerne.

Koncerten bliver desuden krydret med charmerende historier, der gør oplevelsen til mere end blot musik.

“For os er det afgørende at præsentere den klassiske musik i en nærværende og levende atmosfære. Vi vil gerne give publikum et åndehul med en stemningsfuld koncert, der rummer både blid, smuk, og festlig musik, og ikke mindst musik med ”glimt i øjet”. “ slutter Birgit Sofia Kjær

Alle er velkomne i Lundø kirke torsdag aften kl. 19.30. Der er gratis adgang.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev