thumb-51

Klar til Sankt Hans fest i Højslevs bypark

13/06-17

Søby-Højslev & Dommerby Borgerforening inviterer til Sankt Hansfest i Byparken fredag den 23. juni.

Festen starter kl. 17.30, hvor grillen er varm og som noget nyt i år, kan der købes lækker kartoffelsalat og frankfurter fra Slagteren i Højslev. Der kan også købes øl og vand til borgervenlige priser. Børnene kan gratis bage snobrød og i det hele taget er der lagt op til en rigtig hyggelig aften for borgere i alle aldre.

Årets båltaler i år er ingen ringere end Dronningen som taler inden bålet tændes. Om hun har fået manden med vides ikke, kom og hør hvad hun har på hjerte…

Byens trompetist Hylander kommer og hjælper når bålet tændes.

Denne aften får vi igen i år besøg af Søby – Højslev & Omegns Amatørforening. Amatørforeningen byder på festligt indslag kl. 19.00 hvor scenen er klar!

Hele aften vil der være levende musik med vores lokale stjerne Niels Kjær.

Sankt Hans festen i Byparken på Bymosevej i Højslev er efterhånden blevet en god tradition, hvor børn unge og ældre hygger sig på kryds og tværs.

En anden tradition som holdes i hævd er, at det er børnene i Troldegården, der laver den heks, der sendes afsted mod Bloks-bjerg, når bålet tændes.

Sådan kommer det også til at foregå i år, hvor borgerforeningen endnu engang har lavet et hyggeligt arrangement i Byparken.

– Alle er selvfølgelig meget velkomne, slutter Borgerforeningens formand Dorte Balling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev