thumb-44

Klar til indvielse af Hald Borgerhus

10/04-18

Nedbryderne gik i gang i juni måned 2017. Det over 100 år gamle forsamlingshus i Hald som rummede mange gode minder, måtte vige pladsen for et nyt flot Borgerhus i Hald.

Det første spadestik blev taget af formanden for Hald Borgerforening Olav Nørgård i uge 40 i 2017. Et spadestik til et borgerhus, der er opført i nutidens materialer, er topisoleret og energivenligt og tilpasset vor tids behov for fleksibilitet. Et borgerhus der udstråler en anderledes spændende arkitektur, og åbner op både mod byen og mod naturen.

– Vi er nu tæt på målet og det nye flotte Hald Borgerhus står næsten færdigt. Alt er gået efter planen – ja næsten bedre end vi har turdet håbe på, da vi startede op. Tidsplanen er blevet fulgt selvom vejret ikke har været med os. Budgettet har også holdt og nu er vi ved at være klar til at tage Hald Borgerhus i brug, udtaler Hugo Thomsen.
– Det sker i uge 15, hvor vi inviterer alle aldersgrupper ind i huset for at vise, hvordan huset ser ud og hvordan det kan bruges, siger Hugo Thomsen.

Tirsdag den 10. april åbner vi op med danseaften for alle (primært seniorer) med Skive Harmonika Klub, prisen er kun 60,- inkl. kaffe og kage. Onsdag den 11. april er der børneteater for dagpleje- og børnehave børn med Tante Andante.

Torsdag den 12. april er der morgensang kl. 9.00 hvor alle er velkomne og kl. 9.30-11.30 er der folkedans for skolebørn og der er besøg fra Ørslevkloster Børenunivers. Fredag den 13. april afholdes der officiel indvielse af Hald Borgerhus med reception fra kl. 14.00-17.00.

Hele den festlige uge rundes af med en festlig, boblende indvielsesfest om lørdagen der starter kl. 18.00 i Hald Borgerhus. Der serveres en super lækker festmenu og musikken leveres af Collage. Festen slutter kl. 02.00 og prisen er 250 kr. pr. person. Tilmelding kan ske til sonja@haldborgerforening.dk eller på tlf. nr. 4041 4435 senest den 10. april.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev