thumb-10

Kim Larsen– temaaften i Ulbjerg Forsamlingshus

14/10-19

Fredag d. 25. oktober kommer musiker og foredragsholder Flemming Både til Ulbjerg Forsamlingshus.

Der er lagt op til en Kim Lar-sen Tema-aften, hvor afte-nen starter med en lækker hovedret leveret fra Dortes Diner Transportable i Hersom.

Herefter fortæller Flemming Både om den folkekære og folkelige musiker og sanger Kim Larsen krydret med indlagte fællessange.

Efter dette foredrag serve-res flødeskumslagkage samt kaffe, og aftenen sluttes af med dans til Kim Larsen- og
Gasolin numre.

I foredraget fortæller Flemming Både om Kim Larsen, som har lavet en enorm produktion på mere end 500 indspillede sange. Med hans store gab og lineære sprog sang han sig ind i alle danskere – fra statsministre
til børnehavebørn.

Hans tekster spænder vidt med blik for skæve eksistenser, kvinder og livets mange aspekter.  Foredraget handler også om en meget privat Kim Larsen, et stædigt rad og lunefuld samarbejdspartner, men først og fremmest om en flittig spillemand, der elskede sit publikum og at stå på scenen – og han stod der lige til det sidste. Det bliver kort sagt en hel aften om Kim Larsen.

Det er Musikforeningen Klinten der er arrangør af denne aften, og man håber folk vil bakke op om arrangementet, som uden tvivl vil blive en rigtig hyggelig aften.

Alle er velkomne.

Læs mere på musikforeningens hjemmeside:

www.musikklinten.dk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev