thumb-40

Kammeratskab, vilje og et fantastisk trænerteam

24/04-17

– dette må være opskriften på den succes NSIF U12 drenge A er en cocktail af.

For hvilken succes og god bølge drengene har reddet på siden nytår. De har vundet alle deres kampe siden jul, og sluttede med at få Guld om halsen i den nyligt afholdte Hancock Cup, efter en spændende finale mod et AA drenge hold fra Aars.

– Drengenes succes skyldes uden tvivl deres fine håndbold lækkerier og gode spil i deres kampe, men det står også helt klar at det er drengenes sammenhold og kammeratskab, der gør dem til de største vindere.
U 12 drengenes sammenhold, respekt for hinanden og gode humør, skal man lede længe efter.

– Sammenhold – Respekt – Godt Humør er nogle af de værdier NSIF er klubben står for, og det smitter af på såvel spillere, trænere og forældre.

Klubben hvor der er plads til alle, lige fra den lynhurtige lille bitte fløj,  til bagspilleren der er ”2 meter og 80” eller målmanden med lidt ekstra på maven.
Det er heldigvis, (i en tid med fokus på at se rigtig ud), fuldstændig underordnet, når drengene er sammen – de vil nemlig bare spille noget godt håndbold og hygge sig. Og det gør de!

I ryggen har drengene et super dygtigt, engageret og et helt frivilligt trænerteam, der i den grad finder det bedste frem i drengene. Både på banen og udenfor.

Godt gået, hvad man høster – har man sået….

Super flot sæson er slut, fantastiske kampe, hyggelige fælles spisninger i NSIF regi`, dejlige forældresnak-ke, en kørsel og tøjvask liste der fungerer samt et fantastisk sammenhold.
3. halvleg længe leve! udtaler John Andersen, formand.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev