thumb-27

Juleturnering hos Søby- Højslev Billardklub

27/11-17

Selvom der står november på kalenderen, kan man sagtens afholde en juleturnering i billard. I hvert fald hvis man er Søby- Højslev billardklub.

Lørdag den 18. november mødte medlemmerne således op på førstesalen i Søby-Højslev Arena til en dag, der bød på masser af hygge, god mad og selvfølgelig en slag billard.

Dagen startede med morgenkaffe klokken 7.30, hvor der blev serveret rundstykker og morgenbrød. Herefter gik startskuddet til de indledende runder, hvor deltagerne blev opdelt i fire puljer med seks i hver. De to bedste i hver pulje gik så videre til den videre turnering om eftermiddagen.

-Dagens højdepunkt er altid, når vi er færdige med det indledende. For så er der frokost med både sild, fiskefilet, tarteletter, mørbradbøf og så lige to genstande til hver. En rigtig hyggedag for alle, fortæller billardklubbens sekretær Jens Svenstrup.

Efter en god bid mad fortsatte turneringen for de deltagere, som var gået videre i turneringen. Puljevinderne blev fundet, og man kunne derfor sige stort tillykke til Michael Rix, Kurt Pedersen og Ove Poulsen, som blev dette års vindere.

Mandelgaven gik i år til Svend Åge Mikkelsen og Erik Christiansen.

Det blev for alle deltagere en vellykket dag, som sluttede af med eftermiddagskaffe og hyggesnak i billardrummet.

www.ugeavisenskive.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev