thumb-30

Juletravlhed & ny lærling hos Salon Hair i Skive

02/12-19

Hos Salon Hair i Skive er julens travlhed allerede sat ind og Benny, Helle, Marianne og Lone er klar til at sætte og klippe håret til årets store højtid. I år har vi en glædelig nyhed, fortæller Benny Enoksen, indehaver af Salon Hair. Vi har besluttet at ansætte en lærling, Maja Pedersen fra Rønbjerg. som skal læres op i frisørfaget hos os de næste fire år.

Salon Hair hygger i december

Salon Hair lægger op til en hyggelig december måned og de der allerede kommer i salonen, kender til den hyggelige atmosfære, hvor der er plads til et grin, et smil og en snak. Og når man er i gang, så serveres der kaffe, the og vand med pebernødder til i december.

Sunde hårprodukter

Salon Hair er kendt for sunde hårprodukter, og den økologiske hårserie Angel er en serie der er populær blandt kunderne. Salon Hair har et stort udvalg til næsten alle hud og hårtyper, og det er ren forkælelse til dit hår og det er en oplagt gaveide.

Lige nu er der også en oplagt gaveide til manden. Den lækre herreserie fra REUZEL forventes at blive et julegavehit fortæller Benny Enoksen. REUZEL fører en serie af lækre hårprodukter til herrer, heriblandt voks og shampoo.

Bestil en tid hos Salon Hair

Man kan booke tid på Salon Hairs hjemmeside www.salonhairskive.dk samt booke tid til at få klippet skægget. Det samme gælder for pigerne, de kan også booke tid til at få klippet bryn og farvet vipper.

Benny Enoksen fortæller, at man kan skrive til Salon Hair og blive booket på venteliste hvis man ikke har fået booket i ordentlig tid. Man kan også booke fra gang til gang eller ringe til os og forhøre om der er en akut tid. Salonen er lukket om lørdagen, men vi sætter gerne håret til festen og kører gerne ud til kunden.

Salon Hair har åbent mellem jul og nytår flg. datoer:

den 23., 27. og 30. december fra kl. 10.00-17.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev