thumb-41

Julemarked på Langesgaard

21/11-17

Den 2.- 3. december 2017 – begge dage kl. 10-16 afholder Skive Inner Wheel Klub igen Julemarked på den historiske Langesgaard med flere end 70 udstillere.

Her vil vi nok engang præsentere Skiveegnens fødevarer, kunst og kultur m.m. – suppleret med et par indslag udefra. Der vil således være mange smagsprøver, forskellige arbejdende værksteder og i det hele taget mulighed for inspiration til jule- og adventstiden, bl.a. i form af juleborde dækket af kendte personer fra lokalområdet, ligesom der sælges juletræer og pyntegrønt fra Eskjær Gods. SALLING BANK understreger det historiske med en udstilling om banken i gamle dage.

Vi vil især fremhæve, at det er lykkedes at få Lauritz.com til at komme om lørdagen, hvor alle besøgende vil have mulighed for at få vurderet deres klenodier og efterfølgende få dem opbevaret, mens de er rundt og se på resten af julemarkedet.

LAGKAGEHUSET kommer og bager bl.a. juleboller.

Man vil kunne se Vestjysk Smedelaug arbejde ved essen og sælge de færdige produkter.

Der er mulighed for at se og købe Jette Frölichs fine julepynt, som ellers kun kan købes i København.

Ole Sørensen vil på jagthorn og trompet åbne julemarkedet lørdag, hvor man også senere på dagen vil kunne opleve KORRØDDERNE v. Jette Holm Eriksen underholde med sang.

Birger Schütte vil begge dage fortælle historien om Langesgaard.

Der er gode muligheder for at nyde mad og drikke i julemarkedets café Rudolf. I øl og vinkælderen i hovedbygningen serveres der udover øl også varm glühwein.

Og en stor TOMBOLA lokker med fine gevinster, ligesom der trækkes vindere på adgangsbilletten.

Spændende aktiviteter for børn med ponyridning, skattejagt m.m.

Hjemmeværnet styrer parkering og trafik med sikker hånd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev