thumb-19

Julemarked godt besøgt på Strandet Hovedgaard

06/12-16

I weekenden strømmede folk til Strandet Hovedgaard, da de åbnede dørene op for en af årets mest gennemførte julemarkeder længe.

Hovedbygningen var blevet tømt for inventar for at gøre plads til de mange forskellige stande og boder, hele 32 af slagsen.

Staldlængerne var også fyldt med stande og boder, og udenfor kunne de opsatte juletræer nydes fra hestevogn.

Alt dette skabte en fantastisk julestemning i det gode solskinsrige decembervejr.
Julemarkedet på Strandet Hovedgaard er en fortsættelse af sidste års julearrangement på Ørslev Kloster.

Det var en stor succes for et år siden, og det skulle gentages. Men i år ville arrangørerne vise en anden del af Nordfjends frem.
– Vi har en masse godt at byde på her i Nordfjends, og vi er glade for, at vi kan vise vores egn frem i forbindelse med sådan et arrangement. Og vi er glade for at se, at så mange kommer forbi, siger medarrangør Kirsten Jakobsen.

Og man må sige det var en stor succes igen i år. Alene om lørdagen blev julemarkedet besøgt af 1200, mens arrangørerne uden tvivl kunne konstatere, at der kom flere end 1200 i løbet af søndagen.

Det er de mange frivillige fra Ørslev Kloster – omkring 50 i alt, der i samarbejde med arbejdsrefugiet står for julearrangementet på Strandet Hovedgaard, og et eventuelt overskud går til vedligeholdelse af park og skov-området ved klosteret.

Strandet Hovedgaard er normaltvis lukket for offentlig adgang.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev