thumb-18

Julekoncert i Ørslevkloster Kirke

04/12-17

Ved den årlige julekoncert i Ørslevkloster Kirke tirsdag den 12. december 2017 vil der blive præsenteret et blandet udsnit af repertoiret med vægt på julen.

I år er det Nordvestjysk Pigekor, som kommer og synger en blandet buket at nye og ældre julesange på dansk, engelsk og latin under ledelse af Annette Boch Pedersen. Ved klaveret sidder Kristina Brogaard Pedersen.

NORDVESTJYSK PIGEKOR er et elitekor, for piger i alderen 12 – ca. 20 år. Koret tæller en flok sangglade piger.

Korskole og Pigekor ledes af Cand. Phil. i musik Annette Boch Pedersen, der står for den musikalske og kunstneriske ledelse.

Repertoiret består især af klassiske og moderne danske og engelske sange og korværker, men også latin, japansk og tyske sange er på repertoiret.

Pigekoret har flere gange deltaget i Sangerdysten ”Fra Kyst til Kyst”, og var gennem flere år blandt de bedste kor i konkurrencen mens den stadig eksisterede.

Gennem årene har NORDVESTJYSK PIGEKOR været på udlandsrejser til Skien og Uddevalla, Prag, Berlin, London, Budapest, Haag-området i Holland, Hamburg til julekoncerterne i Sct Michaelis Kirken, og i år til Stockholm. Hver gang har de været værdige repræsentanter for dansk korsang.

Foruden Pigekorets koncerter i lokalområdet, er der også længere ude i landet øget interesse for NORDVESTJYSK PIGEKOR – man har fået øje på Pigekorets kvaliteter, som altid afføder beundring og stor tilfredshed.

Der har været store koncertoplevelser med Trombonespilleren Marion Barker, USA. Godspellkoncert med Etta Cameron, en koncert med Jette Torp og senest med Lene Siel.

Pigekoret har flere gange medvirket i DR-kirken, der sendes på landsdækkende TV. Senest har Pigekoret deltaget i Norbusang i Holstebro i Kristi Himmelfartsferien, sammen med ca 400 børn og unge fra hele Norden.

Foto: Fotograf Allan Ekström

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev