thumb-70

Julehygge og Black Friday på Dalsgaard Antik

21/11-17

Fredag d. 24. november er der julehygge på Dalsgaard Antik, med alt hvad der høre med – dekorationer, julemand og julemiddag og som noget nyt afholdes der BLACK FRIDAY med skarpe tilbud på hele gården.

Kom med til en hyggelig dag når Dalsgaard Antik holder julehygge fredag d. 24. november. Hele gården vil være flot pyntet op med julerier i alle afskygninger, og du kan gå på opdagelse i en af landet største juleudstillinger.

Når du trænger til et pusterum fra ’opdagelsesrejsen’ kan du nyde en pause i cafeen. Her vil der hele dagen være varm gløgg, lune æbleskiver og kaffe mm. Kl. 15 får vi besøg fra det kolde nord når julemanden kigger forbi – og han har godteposer med til alle de søde børn! I kælderen vil der være lækre smagsprøver på specialiteter fra herregården Selleberg.Prøv blandt andet deres populære kirsebærsaft. Der vil være masser af gode tilbud på hele gården.

Georg Jensen Damask holder også Black Friday, en oplagt mulighed for at få købt lækre julegaver til en god pris.

Fra kl. 17 kan du nyde det lækreste julemåltid når der bliver serveret gammeldags flæskesteg med rødkål, kartofler og brun sovs, og til dessert ris á la mande. Der bliver serveret flæskesteg i tidsrummene: 12:00-13:30 og 17:00-19:30. Hele menuen koster kun 139 kr. pr. person, børn u. 12 år kun 69 kr. pr. person. Bord kan bestilles på 97 53 63 96 eller 23 95 63 96

Så tag hele familien med til en super hyggelig dag i julens tegn – på Dalsgaard Antik glæder de sig til at se en masse gæster! Skive Y-mens Club passer den gamle købmandsbutik hver week-end i december og sælger den dejligste kaffe, the og nisseøl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev