thumb-14

Julehygge mens vi fælder juletræet

27/11-17

Tag hele familien med og gør det til en spændende og hyggelig juletur, hvor også børnene kan fælde jeres eget juletræ. Sådan siger Bitten Bro Jeppesen, som er klar til den søde juletid med et stort udvalg af juletræer.

-Vi vil sørge for julehygge i stalden som er nyistandsat, efter at man har gået en tur ude blandt juletræerne. Der vil være gløgg at varme sig på, og æbleskiver og saftevand til børnene. Hvis man ikke har lyst til selv at fælde sit juletræ gør vi det selvfølgelig gerne for jer, ligesom man også kan købe et træ ved en af vore boder i området, fortæller Bitten.

– Vi har for flere år siden sået de første frø, som vi så senere igen har plantet ud på markerne omkring vores gård, fortæller Bitten Bro Jeppesen, som står for at drive salget af juletræerne.

Fra man har sået det lille frø og til der blevet til et stort juletræ går der 8 – 10 år, fortæller hun. – Vi har plantet markerne til af flere gange, så i dag har vi juletræer i mange størrelser.

I år har vi rigtig mange træer der er store nok til, at blive fældet og få status af “rigtig juletræ med pynt på”. Derfor har vi udvidet åbningstiderne så man i alle weekender op til jul kan komme og finde sit eget juletræ.

Vi har også mulighed for at spidse dit juletræ, så det er nemt at sætte på foden, ligesom vi også kan nette træet for dig, slutter Bitten, der glæder sig til at få en masse store og små julegæster.

Adressen er Degnsgårdvej 4, 7840 Højslev og det er en sidevej til Ørslevklostervej.

Følg skiltene der er sat op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev