thumb-16

Julebanko for hele familien i Søby-Højslev Arena

04/12-17

Torsdag den 30. november inviterede Nr. Søby IF til festlig julebanko for hele familien i Søby-Højslev Arena.

– I år ville vi prøve noget nyt og PR udvalget fandt så på Julebanko for hele familien. Meningen med det er, at det skal være en hyggelig aften, hvor alle kan være med beretter John Andersen, fmd.

Og det blev godt modtaget, ja, faktisk så godt, at alle pladser blev fyldt ud med 270 tilmeldte, hvilket er 70 flere end man turde håbe på.

John Andersen fortæller; vi havde det på fornemmelsen, da der ret hurtigt var mange tilmeldte. – Der var jo gode gevinster, sponsoreret af en masse firmaer her i området. De to hovedgevinster var sponsoreret af Højslev Kro og Hobby-Huset, til værdi af over 1000 kroner. Det trækker jo altid folk til, fortæller John.

Der var gratis adgang, og pladerne kunne købes til favorable priser. Det var i det hele taget en travl aften i Søby-Højslev Arena, da 90 personer havde tilmeldt sig til fællesspisning. Og samtidig var der masser af gymnastik og håndboldtræning i hallen og med jyllandsserie herrerne der spillede kl. 20.30, var der fuldt hus den aften.

-Så man kan da vist roligt sige, at det var godt vi fik Søby-Højslev Arena, at det var godt, vi fik ansat Bjarne, Frank og Lise, da vi må sige det er blevet områdets samlingspunkt, siger en tilfreds formand John Andersen.

John slutter af med at sige endnu engang tak til alle de personer, der var med til at få dette til at ske i tidernes morgen.

Overskuddet fra Julebanko går til ungdomsarbejdet i Nr. Søby.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev