thumb-43

Jul på Strandet i week-enden

20/11-18

Så gør vi det igen! I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård. Intet vil være, som det plejer, men kvaliteten vil have samme høje niveau.

I år vil de fleste stande være arbejdende, så du kan se, hvordan produkterne bliver til. Alle disse stande fordeler sig i den smukke hovedbygning og i de stemningsfyldte stalde. Fødevareoplevelserne vil være samlet i ”Strandet Streetfood” i den nyligt restaurerede lade, hvor også børnenes ”krea-cafe” holder til. De fleste udstillere er fra Nordfjends og lokalområdet omkring, men vi har også inviteret andre indenfor, så sammensætningen af produkter balancerer godt. Der bliver rig mulighed for at skaffe smukke julegaver og juletræer, så husk trailer eller cykelanhænger (sådan en kan nemlig også sagtens fragte et træ).

Strygerensemblet Divertimento vil spille smukt klassisk musik, der vil være børneteater, hestevognskørsel og bålhygge for børn. Ørum Kirke holder åbent hele weekenden og har et spændende program med fortælling, kor og musik. Dette og meget mere kan du læse om på www.oerslev-kloster.dk og på de sociale medier, hvor du også kan se små videoklip af produkter, der bliver til.

Arrangementet er et ”Rent-Liv-projekt”, der viser alt det egnen kan, når den står sammen. Der er fokus på bæredygtighed, kvalitet og det gode liv, og så er det fantastisk at se, hvordan samarbejde og skaberkraft kan løfte et projekt til uanede højder. Vi glæder os!

Det er de mange frivillige på Ørslev Kloster, der står for arrangementet, og det er en fantastisk støtte, de hermed bidrager med til Nordfjends.

Eventuelt overskud fra arrangementet anvendes nemlig til at passe og udvikle de store offentlige arealer i Ørslev Klosters park og skov, som hvert år kommer rigtig mange mennesker tilgode. Både herboende og turister i området – og i særdeleshed børn og unge, der flittigt besøger området.

Vi glæder os til at invitere indenfor – begge dage fra kl. 10-17. Vi har desværre ikke plads til at vise alt, hvad egnen kan byde på, men i vores turistinformation viser vi vej til alt det andet spændende, man kan se og opleve, når man alligevel er her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev