thumb-11

JP Racing til Rally sprint på Nysum banen

25/09-18

Den 15. september afviklede Motorsport Nordjylland et rally sprint på Nysum banen i samarbejde med Yokohama Danmark og her stillede JP Racing til start i deres VW Polo S2000.

Chauffør Jan Petersen og 2. kører Jeannette Kvick havde forinden en hektisk uge med at få bilen klar efter en stor renovering af gearkasse og diverse: – Egentlig havde vi sat os for, ikke at køre men da vi så, at man havde givet os start nr. 1 i et potent startfelt, kunne vi simpelthen ikke lade være med at samle bil færdig, fortæller Jan.

Som tidligere Rally Cross kører betød hjemmebane fordelen også, at der kunne hentes nogle billige point idet Jan Petersen har kørt utallige gange på Nysum Banen i rally Cross regi – hvilket dog er en helt anden måde at køre på. Her har man fokus på at køre fra andre deltagere hurtigst muligt, imens man i rally skal finde de rigtige linjer i samarbejde med sin 2. kører for at komme hurtigst i mål.

Udover de vejrmæssige udfordringer som gav glatte og svære forhold, havde team JP Racing ingen problemer og efter 4 kørte heat, kunne teamet stille sig på podiet som nr.ww 2 generelt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev