thumb-24

Joans Blomsteri står klar i nye lokaler i Højslev

07/11-17

Onsdag klokken 10.00 i denne uge slår Joans Blomster dørene op til nye lokaler på Viborgvej. Det vil blive markeret med smagsprøver, gode tilbud og reception.

Flytningen har været i gang siden slut oktober, og her i weekenden blev de sidste ting så rykket ind i de nye lokaler, som nu er fyldt godt op med blomster, nips og masser af lækre julerier. Dog vil der stadig være mulighed for at gøre et godt køb i de gamle lokaler måneden ud, hvor Joan Villumsen stadig sælger ud af de restvarer, som lige nu er på tilbud. Åbningstiderne hertil, vil Joan melde ud snarest.

Den skønne stemning, som altid har været at finde i de gamle lokaler, er selvfølgelig flyttet med ind i de nye. Man vil derfor stadig blive mødt af et væld af afskårne blomster, flotte krukker, pynteting og friske færdigbundne buketter. Derudover vil man også kunne finde en stort udvalg af specialvarer i form af marmelade, kaffe, most, saft, øl, vin og chokolade, som kun kan købes i specialbutikker.

På åbningsdagen, vil der være mulighed for at smage på enkelte af de specialvarer, som Joans Blomsteri forhandler i sin butik.

Helene fra Chokolet vil nemlig kigge forbi med smagsprøver på ægte italiensk chokolade i tidsrummet mellem klokken 15.00 – 17.00. Derudover afholdes der reception mellem klokken 16.00 og 18.00, hvor alle interesserede er velkomne.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev