thumb-25

Jens Kjærs Auto i Højslev er solgt

06/03-18

Efter 48 år i mekanikerbranchen trapper Jens Kjær, indehaver af Jens Kjærs Auto ned på antallet af arbejdstimer.

Bygningerne på Viborgvej i Højslev er solgt pr. 1. april 2018 og fremover vil Jens arbejde lidt på værkstedet på Lundø, hvor han også bor sammen med sin kone Bente Dahl Kristensen.

Jens Kjær kom i lære i 1970 hos Højslev Autoværksted ved Jørgen Andersen. Dette kom ikke som nogen overraskelse, da Jens Kjær har makket med biler og knallerter siden han var lille. Det lå ligesom i kortene, at det var den vej han ville gå.

Efter endt læretid, startede Jens Kjær i 1975 Lundø Auto og i 1979 blev han ansat som civil mekaniker på Skive Kaserne indtil 1983.

Men Jens Kjær havde stadig stor lyst til at blive selvstændig og købte værksted i Højslev Kirkeby i 1983. Han udvidede værkstedet i 1987 og købte stedet hvor han i sin tid stod i lære, det havde altid været Jens Kjærs store ønske. Han drev begge værksteder med autolakereri, i perioder med helt op til 6 ansatte.

I 2002 solgte Jens Kjær afdelingen i Højslev Kirkeby fra, og måtte derved lukke autolakeringsdelen, da der ikke kunne gives miljøgodkendelse til autolakering.

Adspurgt om fremtiden, fortæller Jens, at der bliver nok at tage fat på. – Der er jo først og fremmest familien, vi har familieprojekter der skal oppriorteres, 8 børnebørn, et sommerhus der trænger til en kærlig hånd,- jeg kommer sikkert ikke til at kede mig. Jeg har jo også mine veteranbiler og knallerter der skal vedligeholdes, og en tur på motorcykel er jo heller ikke af vejen, siger Jens med et glimt i øjet.

Ja, og så har vi jo også vores båd, “vandskræk”, det er flere år siden den har fået en tur, fortsætter Jens. Og hvis jeg kender Bente ret, så er hun klar med små gule sedler ved min morgenkaffe, så jeg ikke går og drysser mens hun er på arbejde, fortæller han og fortsætter;

Jeg vil gerne her til sidst benytte lejligheden til at takke alle vore trofaste kunder gennem årene, uden deres opbakning, var det ikke gået. Dette er vi meget taknemmelige over, og vi kan se tilbage på mange gode år i Højslev med masser af positive oplevelser, slutter Jens Kjær.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev