thumb-35

Italiensk chokolade fra lokalområdet

06/02-17

Måske du kender det, at elske et land så højt, at nogle af dets ”goder” bare må bringes med hjem til Danmark? Ikke desto mindre, så er det præcis, hvad Helene Nielsen fra Højslev har valgt at gøre.

Helene Nielsen har gennem de seneste 20 år rejst meget til Italien og derved skabt så stor en kærlighed til landet, at hun nu er begyndt at dele ud af dets fantastiske spisekammer. I august sidste år startede hun således sin egen engrosvirksomhed ”Chokolet” op, hvorfra hun sælger kvalitetsvarer inden-for italiensk chokolade, vin og kaffe. Forud for opstarten af Chokolet, havde Helene og hendes mand Keld Nielsen drevet DMV Industry frem til 2015, hvor fabrikken blev solgt. Herefter stod Helene så tilbage med det spørgsmål: Hvad så nu?

-Efter vi solgte fabrikken, skulle jeg finde på noget andet. Jeg har altid været vild med Italien og tænkte, at der er mange gode ting at tage fat i der. I 2015 var jeg så til en chokoladefestival i Perugia, hvor jeg fik idéen til at starte min egen virksomhed op med italiensk chokolade, og det var sådan set det, der startede det hele, fortæller Helene Nielsen.

Herefter åbnede Helene, som tidligere nævnt, sin virksomhed i august 2016, og drog samtidig på sin første fagmesse i Messecenter Herning for at præsentere sine varer.

-Jeg var lidt i tvivl, om der var plads til mig på chokolademarkedet, fordi der jo er så meget lækkert dansk chokolade. Men der har været stor interesse for det, og det går faktisk godt. Her i weekenden var jeg til fagmessen Formland i Herning for anden gang, hvor jeg havde endnu flere varer med end første gang. Blandt andet italiensk kaffe, som jeg havde med hjem fra vores seneste tur til Italien her for nyligt, fortæller
Helene Nielsen.

Og netop den høje italienske kvalitet er, hvad virksomhedens koncept handler om. Chokolet forhandler udelukkende ægte originale lækkerier, som ingen andre end italienerne kan levere. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Det har mange virksomheder nu fået øjnene op for, og Helene kan derved glæde sig over at have fået endnu flere gode kontakter og ordrer med hjem fra messen her i weekenden plus en del forespørgsler fra blandt andet Tyskland, Island, Grønland og selvfølgelig Danmark. Derudover fik hun en del forespørgsler på firmajulegaver og private labels, så der hersker ingen tvivl om, at der ER plads til andet en dansk chokolade på markedet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

FÅ DE VIGTIGSTE NYHEDER FØRST

Tilmeld dig vores nyhedsbrev